Лікар Кардіолог Алдакімов Дмитро Геннадійович на Doc.ua
4.7

Алдакімов Дмитро Геннадійович

Лікар допомагає впоратися із захворюваннями терапевтичного і кардіологічного профілю. Для діагностики проводить електрокардіографію та холтерівський моніторинг. Регулярно поповнює свої знання, відвідуючи різні симпозіуми і семінари.
4.7

• 2013 р. – курси  «Організація і управління охороною здоров'я»;
  • 2013 р. – курси по «Терапії»;
  • 2007 р. – курси «УЗД»;
  • 2003 р. – НМАПО передатестаційний цикл по пульмонології;
  • 2002 р. – кандидатська дисертація на тему: «Основні фактори патогенезу та нові підходи до лікування застійної недостатності кровообігу у хворих на хронічний обструктивний бронхіт»;
  • 1999 р. – курси підвищення кваліфікації в Інституті підвищення кваліфікації Київського університету ім. Т.Г. Шевченка за спеціальністю «Менеджер по охороні здоров'я»;
  • 1997 р. – курси підвищення кваліфікації в НМАПО, ТУ «Ендоскопія в онкології»;
  • 1992 р. – курси по Su Jok акупунктурі при МОЗ України.

/r/n

• консультативний прийом;
  • ЕКГ;
  • холтерівський моніторинг.

Освіта

• 1995 г. – Украинский государственный медицинский университет им.А.А.Богомольца;
  • 2006 г. – Институт воздушного и космического права при Национальном авиационном университете.

Курси

• 2014 р. – курси по «Кардіології»;
  • 2013 р. – курси  «Організація і управління охороною здоров'я»;
  • 2013 р. – курси по «Терапії»;
  • 2007 р. – курси «УЗД»;
  • 2003 р. – НМАПО передатестаційний цикл по пульмонології;
  • 1997 р. – курси підвищення кваліфікації в НМАПО, ТУ «Ендоскопія в онкології»;
  • 1992 р. – курси по Su Jok акупунктурі при МОЗ України.

Лікування захворювань

• Грип