Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ендоскопіст Александров Олександр Ігорович на Doc.ua
Лікар вищої кваліфікаційної категорії проводить такі процедури як: езофагогастродуоденоскопія, ендоскопічна внутрішньошлункова pH-метрія, біопсія стравоходу і шлунка, колоноскопія.
Лікар Ендоскопіст Леонов Олександр Миколайович на Doc.ua
Лікар-ендоскопіст. Проводить такі процедури як: езофагогастродуоденоскопія, езофагогастроскопія, ендоскопічна внутрижелудочная pH-метрія, біопсія стравоходу і шлунка, колоноскопія.
Лікар Ендоскопіст Сіренко Марія Володимирівна на Doc.ua
Лікар вищої кваліфікаційної категорії проводить такі процедури як: езофагогастродуоденоскопія, езофагогастроскопія, ендоскопічна внутрішньошлункова pH-метрія, біопсія стравоходу і шлунка
Лікар Ендоскопіст Врублевська Олена Олегівна на Doc.ua
Лікар вищої категорії. Олена Олегівна проводить ендоскопічні дослідження. Володіє методиками проведення езофагогастродуоденоскопії, езофагогастроскопії, біопсії стравоходу і шлунка.
Лікар Ендоскопіст Гузько Олена Григорівна на Doc.ua
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Проводить такі процедури як: езофагогастродуоденоскопія, езофагогастроскопія, ендоскопічна внутрішньошлункова pH-метрія, біопсія стравоходу і шлунка.
Лікар Ендоскопіст Міхно Віктор Трофимович на Doc.ua
Віктор Трохимович є досвідченим ендоскопістом, він займається проведенням ендоскопічних досліджень понад 25 років. Доктор Михно спеціалізується на проведенні колоноскопії, капсульної ендоскопії тонкого кишечника, бронхоскопії, езофагогастродуоденоскопіі.
Лікар Ендоскопіст Товкач Олександр Васильович на Doc.ua
Лікар-ендоскопіст проводить з метою діагностики та лікування проблем медичного характеру гастроскопію, колоноскопію, відеоколоноскопію, поліпектомію, забір біопсії, зупинку кровотечі
Лікар Хірург, Ендоскопіст Перепадя  Владислав  Миколайович на Doc.ua
Владислав Миколайович – лікар-ендоскопіст вищої категорії, хірург вищої категорії, кандидат медичних наук. Є співавтором 17 патентів України на винаходи та 34 наукові роботи, присвячені гострій хірургічній патології органів черевної порожнини та зовнішніх покривів, у тому числі 2 навчальних посібників. Владислав Миколайович консультує щодо захворювань ШКТ. Проводить гастроскопію, колоноскопію, ендоскопічну зупинку кровотечі, видалення сторонніх тіл ендоскопічним методом, взяття біопсії слизової шлунка на онко-дослідження, видалення поліпів шлунка та товстої кишки ендоскопічним методом, видалення каменів у жовчному міхурі, виявлення Helicobacter Pylori під час гастроскопії.
Лікар Ендоскопіст Кутняк Віталій Миколайович на Doc.ua
Віталій Миколайович проводить ендоскопічне дослідження хвороб дванадцятипалої кишки, шлунка, стравоходу, також володіє методом діагностики Helicobacter Рylori. Лікар є автором 22 наукових статей, провів 6 публічних виступів з науковими доповідями, постійний учасник українських з'їздів і міжнародних конференцій з ендоскопії, гастроентерології та хірургії.
Лікар Дієтолог, Хірург, Ендоскопіст, Нутриціолог Кобзар Олексій Дмитрович на Doc.ua
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні і профілактиці захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, ожиріння і анорексії, інфекційних захворювань, онкології. Проводить підбір і складання правильних схем дієтичного харчування як для хворих, так і для здорових людей, призначення нутрієнтів в лікувальній дозі
chevron_left
Показати ще 10 Лікаріautorenew
8 9 10 chevron_right