Дмитро Сергійович, завідувач кабінетом ендоскопії, займається малоінвазивною хірургією. Лікар лікує захворювання шлунково-кишкового тракту, органів черевної порожнини. Проводить колоноскопію, бронхоскопію, гастродуоденоскопію і т. д.
Юрій Валер'янович проводить ендоскопічне дослідження хвороб дванадцятипалої кишки, шлунка, стравоходу, також володіє методом діагностики Helicobacter Рylori.
Людмила Анатоліївна є прогресивним фахівцем в області гастроентерології та ендоскопії. Займається веденням пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, скринінгом раннього раку шлунково-кишкового тракту. Володіє методиками визначення хелікобактерної інфекції, ph-метрії.
Аїда Фірдовсіївна лікар хірург, проктолог, приймає дорослих та дітей з 14-ти років. Cпеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань в проктології, флебології, дерматоонкології. Веде консультативний прийом і проводить оперативне лікування в загальній хірургії.
Сергій Володимирович – спеціаліст із невідкладної допомоги в хірургії черевної порожнини. Його робота – це оперативна допомога пацієнтам з апендицитом, виразками, защемленими грижами, непрохідністю кишківника та іншими патологіями, що потребують хірургічного втручання. Вважає, що головне в професії – не нашкодити та зробити все, аби справді допомогти людині.
Тетяна Павлівна надає професійні консультації та з повагою і розумінням відноситься до кожного, хто звертається по допомогу. Лікарка розуміє наскільки делікатними для пацієнтів є питання проктології. Тому робить максимум, аби прийом пройшов без болю, дискомфорту та в психологічному комфорті. Лікарка володіє як міні-інвазивними, так і розширеними методиками хірургічних маніпуляцій та операцій в проктології. Тетяна Павлівна дотримується постулатів доказової медицини й не призначає непотрібних лікувально-діагностичних процедур. Для лікарки завжди в пріоритеті комфорт і ефективне лікування пацієнта з досягненням стійкого результату.
Людмила Володимирівна - досвідчений фахівець в терапевтичному, оперативному лікуванні захворювань жіночої статевої системи. Проводить діагностування хвороб органів малого таза, включаючи ультразвукове дослідження. Займається лікуванням онкопатологій статевих органів. Володіє комплексом методик терапії безпліддя у жінок.
Спеціалізується на оперативному лікуванні гнійно запальних процесів м'яких тканин у дорослих, доброякісних новоутворень різних локалізацій, операціях проктологічного профілю та судинної хірургії. Виконує фіброгастродуоденоскопію і ректороманоскопію. Має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю
Лікар-хірург проводить езофагогастродуоденоскопію (ФГС), колоноскопію, проктосігмоскопію, біопсію і видаляє поліпи. Виконує ендоскопічні операції з видалення поліпів з органів шлунково-кишкового тракту, а також оперативне лікування проктологічних і венозних захворювань (геморой, анальні тріщини, варикозна хвороба), гнійно-запальних процесів