Стрікова Наталія Романівна.
Лікар-дерматовенеролог, дерматовенеролог дитячий, трихолог.
Лікар ІІ категорії.
Стаж: 10 років.
Приймаю: діти, дорослі.
У своїй професійній діяльності керуюсь принципами доказової медицини, відповідальності та постійного професійного розвитку.
У своїй роботі прагну індивідуального підходу до кожного пацієнта, заснованого на довірі та відкритому спілкуванні.
Євгенія Анатоліївна займається лікуванням акне, розацеа, контактних дерматитів, псоріазу, атопічного дерматиту, себорейного дерматиту. Проводить патч-тестування на контактні алергени, дерматосокопію новоутворень. Займається дитячою дерматологією
Проходила стажування у клініках Іорданіі та Німеччини.
Тетяна Ігорівна лікар дерматовенеролог першої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих і хронічних, паразитарних, вірусних захворюваннях шкіри. Проводить диференційну діагностику доброякісних і злоякісних новоутворень шкіри.
Дерматовенеролог, дерматокосметолог, трихолог. Займається лікуванням шкірних захворювань і різних патологій, а також проблем з волоссям і шкірою голови. Видаляє новоутворення шкіри. Лікує вугрову хворобу.
Лікар-дерматокосметолог, атестований фахівець з динамічної лазерної епіляції Moveo. Лариса Володимирівна - досвідчений фахівець в області косметології, приймає дорослих і дітей. Лікар виконує мезотерапію, пілінги та догляди, контурну пластику і апаратну косметологію, допомагає пацієнтам з проблемами шкірного покриву (акне, демодекоз і т. д.)
Марія Георгіївна спеціалізується на дерматовенерології. Лікує захворювання шкіри в новонароджених, бактеріальні захворювання, грибкові захворювання,
паразитарні захворювання, вірусні захворювання шкіри. Лікар проводить
консультативний прийом дітей молодшого, старшого віку та дорослих, діагностику та лікування гострих та хронічних захворювань шкіри у дітей та дорослих, підбір засобів для домашнього догляду.
Дитячий дерматолог. Володіє навичками дерматоскопії, методом радіохвильового видалення новоутворень, кріодеструкції і косметологічними навичками. Дуже уважна, підходить до проблеми всебічно, дає грамотні рекомендації, які не завжди полягають в прийомі будь-яких препаратів, іноді це просто правильний догляд за шкірою