Харків

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Бінькова Оксана Володимирівна на Doc.ua
Ортопед, займається лікуванням зубів (карієсу, періодонтиту, пульпіту), відбілюванням (домашнім, офісним), лікуванням тканин пародонта, протезуванням зубів, встановленням скайсов (дрібних декоративних прикрас).
Лікар Стоматолог Михайличенко Юлія Миколаївна на Doc.ua
Лікар стоматолог першої категорії, діагностує і лікує хвороби пульпи, дентину і зубної емалі. Крім того, займається парадонтологією, а саме лікує пародонтит, гінгівіт, пародонтоз і т.д.
Лікар Стоматолог Самсонов Віктор Миколайович на Doc.ua
Лікар-стоматолог з 20-річним досвідом роботи. Спеціалізується на стоматологічній та терапевтичній стоматології. Займається лікуванням кореневих каналів, встановлює пломби. Виготовляє керамічні вініри, вкладки, накладки. Замінює пошкоджені зуби штучними імплантами.
Лікар Стоматолог Шеєнко Тамара Михайлівна на Doc.ua
Стоматолог-ортопед і терапевт першої категорії, фахівець в області загальної стоматології. Надає широкий спектр стоматологічних послуг від діагностики і профілактики всього зубного ряду до виготовлення протезів для заміни відсутніх зубів. Здійснює пломбування зубів, видалення запаленого нерва, відновлення форми зубів і втраченої білизни, застосовуючи високотехнологічне обладнання та матеріали.
Лікар Стоматолог Чеховський В'ячеслав Віталійович на Doc.ua
Займається ортопедичною стоматологією (установкою знімних/незнімних протезів) - металевих/безметаллових коронок, коронок на оксиді цирконію, бюгельних, нейлонових протезів. Спеціалізується на позбавленні пацієнтів від різноманітних дефектів зубного ряду.
Лікар Стоматолог Бирка Оксана Миколаївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог першої категорії, спеціалізується на проведенні всього переліку процедур, спрямованих на лікування захворювань порожнини рота і зубів. Спеціаліст по відбілюванню зубів, проводить ендодонтичне лікування зубів, професійну гігієну зубних рядів.
Лікар Стоматолог Івченко Дмитро Олексійович на Doc.ua
Займається протезуванням на живих зубах: на оксиді цирконію, безметолловая кераміка, металокераміка на лазерному спіканні, на золотовмісних сплавах. Протезування на імплантатах, знімне протезування (частково знімні, повні знімні протези, бюгельні протези: кламерна і замкова фіксації).
Лікар Стоматолог Столбовий Олег Володимирович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Професійні інтереси - надання послуг по терапевтичному, ортопедичному профілю стоматології. Олег Володимирович лікує карієс, його ускладнення, знімає зубний камінь, готує, а потім протезує зуби.
Лікар Стоматолог Еліна Олена Євгеніївна на Doc.ua
Професійні інтереси - терапевтична стоматологія, процедури з художньої реставрації, консервативне лікування кореневих каналів, послуги з гігієни порожнини рота.
Лікар Стоматолог Куліш Ірина Вікторівна на Doc.ua
Лікар стоматолог, працює по терапевтичному напрямку, займається лікуванням зубів (ендодонтичним), реставрацією естетичного плану, професійним чищенням і відбілюванням, а також шинуванням зубів і відновленням зубів, які характеризуються підвищеною стертістю.