Стоматолог-терапевт першої категорії, фахівець в області загальної стоматології. У його профіль входять: діагностика, лікування та спостереження різних стоматологічних захворювань таких, як хвороби ясен, кореневих каналів, постановка коронок, пломбування зубів, установка мостів.
Лікар стоматолог першої категорії, діагностує і лікує хвороби пульпи, дентину і зубної емалі. Крім того, займається парадонтологією, а саме лікує пародонтит, гінгівіт, пародонтоз і т.д.
Стоматолог-ортопед і терапевт першої категорії, фахівець в області загальної стоматології. Надає широкий спектр стоматологічних послуг від діагностики і профілактики всього зубного ряду до виготовлення протезів для заміни відсутніх зубів. Здійснює пломбування зубів, видалення запаленого нерва, відновлення форми зубів і втраченої білизни, застосовуючи високотехнологічне обладнання та матеріали.
Займається ортопедичною стоматологією (установкою знімних/незнімних протезів) - металевих/безметаллових коронок, коронок на оксиді цирконію, бюгельних, нейлонових протезів. Спеціалізується на позбавленні пацієнтів від різноманітних дефектів зубного ряду.
Лікар-стоматолог першої категорії, спеціалізується на проведенні всього переліку процедур, спрямованих на лікування захворювань порожнини рота і зубів. Спеціаліст по відбілюванню зубів, проводить ендодонтичне лікування зубів, професійну гігієну зубних рядів.
Займається протезуванням на живих зубах: на оксиді цирконію, безметолловая кераміка, металокераміка на лазерному спіканні, на золотовмісних сплавах. Протезування на імплантатах, знімне протезування (частково знімні, повні знімні протези, бюгельні протези: кламерна і замкова фіксації).
Стоматолог, який протягом багатьох років виправляє недоліки посмішки за допомогою брекетів та робить людей більш впевненими у собі завдяки рівним й здоровим зубам
Професійні інтереси - надання послуг по терапевтичному, ортопедичному профілю стоматології. Олег Володимирович лікує карієс, його ускладнення, знімає зубний камінь, готує, а потім протезує зуби.