Тетяна Євгенівна є висококваліфікованим стоматологом терапевтичного і ортодонтичного профілю, спеціалізується на виконання всіх терапевтичних лікувальних маніпуляцій в ротовій порожнині, проводить корекцію прикусу.
Дитячий стоматолог, ортодонт і хірург виконує лікування карієсу різного ступеня тяжкості, постановку дитячих коронок, ендодонтичне лікування кореневих каналів молочних і постійних зубів. Спеціалізується на ампутації пульпи. Також лікар займається реставраційними роботами зруйнованих зубів
Зубний лікар, основною спеціалізацією якого є дитяча терапевтична стоматологія. Даний фахівець переважно займається лікуванням хвороб молочного, постійного прикусу, лікує каріозні пошкодження зубів, виробляє герметизацію фісур (використовуючи озон), ремінералізуючу терапію.
Стоматолог-терапевт, в область професійних інтересів якого входить лікування каріозних пошкоджень (пульпіт, карієс, періодонтит), відбілювання художня реставрація зубного ряду
Стоматолог-терапевт займається терапією і професійною гігієною порожнини рота, лікуванням кореневих каналів, відбілюванням зубів у своїх пацієнтів. Лікує такі захворювання, як: пульпіт, карієс, періодонтит
Основним напрямком діяльності є лікування карієсу різного ступеня вираженості і його ускладнень - періодонтиту і пульпіту. Використовує в роботі нові методики і технології, проводить художню реставрацію, відбілювання зубів.
Олександр Дмитрович професійно займається ортопедичним лікуванням зубів, проводить зняття зліпків і підготовку зубного ряду до протезування, володіє сучасними видами ортопедичного лікування: установка металокерамічних коронок, бюгельних і нейлонових протезів.
Сергій Сергійович - стоматолог-хірург першої категорії. Спеціалізується на діагностуванні та лікуванні захворювань зубів, пошкодженнях органів порожнини рота і щелепно-лицевої зони. У своїй роботі використовує оперативні та хірургічні методи. Проводить амбулаторні операції з видалення зубів будь-якої категорії складності. Працює в «Вівастом» з першого дня її заснування.
Хірург-ортопед, в професійні інтереси якого входить протезування будь-якої складності, проведення зубозберігаючих процедур, лікування пародонтиту хірургічним шляхом.