Харків

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Беденко Вікторія Олександрівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Стоматолог-терапевт (перша категорія), здійснює реставрацію твердих тканин зуба, протезування, полум'яне відбілювання, професійну гігієну порожнини рота, а також лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту.
Лікар Стоматолог Мезенцев Євгеній Борисович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Керівник стоматологічної клініки «Мезенцев», стоматолог-хірург, кандидат медичних наук. У роботі переважно використовує фотополімерні пломби для лікування каріозних пошкоджень зуба, а також якісний цемент від японських, німецьких виробників.
Лікар Стоматолог Компанієць Наталія Вікторівна на Doc.ua
Професійна сфера інтересів - терапевтичне лікування в стоматології. Володіє техніками лікування каріозних пошкоджень зубів, запалення нервів, а також кісткової тканини.
Лікар Стоматолог Савватєєва Маргарита Вікторівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Займається терапевтичними процедурами (лікування каріозних / некаріозних уражень, хвороб м'яких тканин). Також спеціалізується на реставраційних методиках.
Лікар Стоматолог Онищенко Світлана Євгеніївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціалізація Світлани Євгенівни - ендодонтія - лікування кореневих каналів. Також проводить маніпуляції з терапевтичної стоматології: лікування хвороб каріозної природи (пульпіт, карієс, періодонтит), некаріозних природи (флюороз емалі, некроз твердих тканин зуба, гіперестезія, патологічна стертість зубів, клиновидний дефект, гіпоплазія емалі).
Лікар Стоматолог Бруєв В'ячеслав Сергійович на Doc.ua
В'ячеслав Сергійович є фахівцем з ортопедичної стоматології. Він виконує високоестетичні протезування за допомогою вінірів і суцільнокерамічних коронок. Також він досконало володіє методикою протезування на імплантатах.
Лікар Стоматолог, Імплантолог, Стоматолог-хірург Костенко Роман Сергійович на Doc.ua
Стоматолог-імплантолог, хірург, ендодонт, ортопед. Доктор філософії медичних наук Ph.D. Член Об'єднання стоматологів-ортопедів і зубних техніків України та Асоціації імплантологів України. Спеціалізується на імплантації зубів, видаленні зубів, на лікуванні кореневих каналів із застосуванням мікроскопа. Проводить лікування періодонтиту і пульпіту. Проводить ортопедичне лікування зубного ряду.
Лікар Стоматолог Морозова Світлана Миколаївна на Doc.ua
Здійснює лікування каріозних пошкоджень зуба, проводить реставрацію зубів (повну, часткову), знімає зубні відкладення. Також веде прийом дітей.
Лікар Стоматолог Зінов'єва Марія Миколаївна на Doc.ua
Лікар стоматолог, працює у напрямку терапевтична стоматологія: ефективно лікує періодонтит, пульпіт, пародонтоз, глосит і т.д., проводить мікропротезування, відбілювання і прямі реставрації зубів.
Лікар Стоматолог Насанкіна Олена Іванівна на Doc.ua
Головний лікар «Вівастом», фахівець в області ортопедичного лікування. Займається діагностикою та профілактикою дефектів зубного ряду і відновленням втрачених зубів. Величезний досвід дозволяє успішно використовувати сучасні методики, технології і матеріали, завдяки яким, зубний ряд відновлюється швидко і ефективно.