Олена Леонідівна – педіатр, дитячий гастроентеролог, кандидат медичних наук, доцент кафедри педіатрії та медичної генетики ДМА. Лікує алергію, ангіну, гастрит, панкреатит, стоматит, тонзиліт у дітей та ін.
Лікар спеціалізується на дієтології та гастроентерології. Проводить консультативний прийом; навчання принципам правильного харчування; корекцію надлишкової маси тіла; корекцію дефіциту маси тіла; харчування при гострих і хронічних захворюваннях, включаючи складну поєднану патологію і інше. Веде прийом для дітей з дієтології від 6 років
Лікар гастроентеролог, має першу категорію, займається лікуванням хвороб травної і дихальної систем у дорослих пацієнтів і дітей - дисбактеріозу, гастриту, дуоденіту, панкреатиту, коліту, виразкової хвороби та ін.
У професійні інтереси Олени Олександрівни входить медичний супровід, а також спостереження за розвитком дітей, навчання правильному догляду за дитиною, розвитку і вихованню, надання невідкладної допомоги
Дитячий гастроентеролог першої категорії, проводить відеоендоскопія, а також займається лікуванням таких проблем зі здоров'ям, як гастрит, панкреатит, коліт, дуоденіт, виразкова хвороба, гастроентероколіт, гастродуоденіт і ін.
Лікар спеціалізується на гастроентерології для дітей. Займається лікуванням розладів жовчного міхура, жовчовивідних шляхів, підшлункової залози, захворювань кишечника
Дитячий гастроентеролог, який спеціалізується на лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту у дітей від народження і до 18 років. Усуває такі захворювання: гастрит, коліт, панкреатит, дизентерія, дуоденіт, холангіт, холецестит і т.д.