Лікар Гастроентеролог Живодьор Ірина Анатоліївна на Doc.ua

Відгуки про Живодьор Ірина Анатоліївна

Ірина Анатоліївна — досвідчений лікар-гастроентеролог вищої кваліфікаційної категорії. Надає консультативно-діагностичну допомогу в питаннях по захворюванню шлунково-кишкового тракту у дітей. Завжди досягає позитивних результатів. Дуже уважний, професійний і досвідчений лікар. Має широкий діапазон знань, досвіду і глибокого почуття відповідальності за свої призначення.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 94 відгуки

Олена 06 Лютий 2026
Добре пройшов візит у цього лікаря, нам все дуже сподобалося.
Світлана 09 Січень 2026
Все було добре. Лікар Ірина Анатоліївна приділила нам увагу відповідала на багато запитань. Направила на подальші дослідження.Все було професійно та швидко максимально вичерпно дякую.
Давид 09 Січень 2026
Лікар гарно нас зустрів, провів огляд, прийом сподобався
Оксана 05 Грудень 2025
Дуже залишилися задоволені візитом у цього лікаря.
Вікторія 25 Листопад 2025
Мені сподобалося, що лікарка доступно все пояснила і допомогла з вирішенням нашого питання.
Наталія 21 Жовтень 2025
Все сподобалось на консультації . Лікар була уважна на все звертала увагу .Ввічлива , терпелива все чудово
Даріус 15 Липень 2025
Дуже сподобалось що лікаря ставила багато питань стосовно  стану дитини і як лікувалися раніше. Все було дуже конкретно, розширена консультація, це допомогло вирішити основну проблему. Прийом сподобався
Мелания 11 Серпень 2021
Илья 26 Липень 2021
Анастасия 07 Липень 2021
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10

Лікарі поблизу