Андролог займається діагностикою та лікуванням простатиту, аденоми передміхурової залози, безпліддя у чоловіків, інфекційних захворювань чоловічої статевої системи. Уролог спеціалізується на патології сечовидільної системи: цистит, сечокам'яна хвороба, простатит, фімоз, пієлонефрит. Володимир Федорович займається лікуванням чоловіків та жінок. Надає медикаментозну та хірургічну допомогу в лікуванні вищезгаданих патологій.
Лікар вищої кваліфікаційної категорії Суслов Дмитро Віталійович має значний досвід роботи. Проводить лікування таких захворювань як: сечокислий діатез, сечокам'яна хвороба; кісти нирок, урогенітальний кандидоз, бактеріальний простатит, везикуліт, баланопостит, хвороба Пейроні, генітальний герпес, доброякісна гіперплазія простати, конгестивний простатит, сечостатеві інфекції
Володимир Віталійович є експертом в області терапії урологічної і андрологічної патології, робоча сфера лікаря включає лікування запальних захворювань нирок, сечового міхура, чоловічих органів репродукції, ЗПСШ та ін. Автор трьох друкованих та електронних статей.
Уролог, андролог, професійна спеціалізація - діагностика стану сечостатевих органів, виявлення захворювань і патологій на ранніх етапах розвитку, лікування та їх корекція. Лікар першої категорії.