Смерницький Володимир Сергійович — мабуть, один із найвідоміших урологів, якого знають у багатьох країнах завдяки відточеній хірургічній практиці. Лікар-уролог вищої категорії, фахівець у напрямках пластичної та естетичної урології, андрології та сексології, практикуючий хірург-уролог у Миколаєві. Член Європейської асоціації урологів (EAU), Європейського товариства сексуальної медицини (ESSM) та Асоціації естетичних, пластичних і реконструктивних хірургів. Провідний уролог-андролог у Миколаєві Центру урології, андрології та інтимної пластики "АЛЕВІТ".
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 30 відгуків
Вікторія 30 Жовтень 2025
Данило 29 Жовтень 2025
Візитом залишився задоволений у цього лікаря, проблема була чудово вирішина, все було доступно пояснено лікарем. Все супер.
Тимофій 28 Жовтень 2025
Максим 22 Жовтень 2025
Чудово пройшов візит, все супер було. Дякую
Анонімно 22 Жовтень 2025
Все було добре
Андрій 21 Жовтень 2025
Сподобалась професійність лікаря, ми задоволені візитом до лікаря
Павло 20 Жовтень 2025
Володимир Сергійович дуже приємний і кваліфікований лікар.
Антон 16 Жовтень 2025
Консультацією я дуже задоволений, лікар викликає довіру, все детально пояснив мені, відповів на всі мої запитання, в клініці було дуже комфортно. Дякую, я повністю задоволена візитом.
Максим 14 Жовтень 2025
Нам все дуже сподобалось, Володимир Сергійович дуже гарний фахівець, все пояснив нам, в клініці все добре пройшло, дуже дякуємо, в цілому ми залишились задоволені візитом.
Віктор 14 Жовтень 2025
Нам все сподобалось, лікар комфортний та приємний в спілкуванні, прийом пройшов в гарній атмосфері. Професійній якості лікаря на високому рівні. Лікар призначив додаткові аналізи, плануємо повторний прийом