Сторінка 2. Сторінка 2: УЗД кисті в Києві(21)
- Пн-Пт: 8:00-18:00
УЗДвід 792 грн
УЗД дрібних суглобів кисті792 грн
УЗД дрібних суглобів кисті, Перша категорія складності875 грн
- Wi-Fi зона,
Медичний центр "Медична Допомога" м. Лівобережна - клініка, що спеціалізується на хірургічних втручаннях, гінекологічних, ЛОР операціях , ультразвуковій діагностиці та лабораторних аналізах. Ми маємо повноцінну операційну з сучасним обладнанням та стаціонаром, палати оснащені усім необхідним для комфортного перебування наших пацієнтів, цілодобовий медичний нагляд після операцій. Профіль нашої клініки спрямований на медичні операції, і наша команда професіоналів готова надати вам найкращий медичний догляд. ще
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 9:00-17:00
вул. Митрополита Андрея Шептицького, 10. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна
УЗДвід 750 грн
УЗД суглобів кисті (дві кінцівки)750 грн
«Якість Життя» – це сучасний консультаційно-діагностичний медичний центр, який надає послуги по гастроентерології, гінекології, дерматології. У клініці працюють висококваліфіковані лікарі, які проведуть детальну консультацію як для дітей так і для дорослих. У мед.центрі «Якість Життя» є можливість відразу пройти повне обстеження (ЕКГ, УЗД, еластографія, аналізи). ще
- Пн-Пт: 7:30-17:00
вул.Тростянецька, 8 Д. На карті
Дарницький , м.Лівобережна, м.Харківська
УЗДвід 700 грн
Ультразвукове дослідження променево – зап'ястних суглобів та суглобів кисті рук700 грн
«ЯКІСТЬ ЖИТТЯ» - це мережа сучасних смарт клінік. Основною задачею клініки є забезпечення нашого пацієнта якісним лікуванням у комфортних умовах. ще
- Пн-Пт: 7:30-17:00
- Вс: выходной
вул. Братства тарасівців (Декабристів), 5. На карті
Дарницький , м.Харківська
- Wi-Fi зона,
«ЯКІСТЬ ЖИТТЯ» - це мережа сучасних смарт клінік . Основною задачею клініки є забезпечення пацієнта якісним лікуванням у комфортних умовах. Клініка надає повний спектр медичних послуг: консультації, вакцинацію, діагностику та лікування багатьох захворювань. Бажаєте знайти лікаря, якому можна довірити здоров’я та за необхідності отримати кваліфіковану медичну допомогу? Зверніться до клініки «ЯКІСТЬ ЖИТТЯ» ще
- Пн-Пт: 7:30-18:00
- Сб-Нд: 8:00-14:00
вул. Гетьмана Павла Полуботка 7. На карті
Дніпровський , м.Дарниця
- Wi-Fi зона,
Будь яке погіршення стану здоров’я є приводом для консультації з лікарем. Навіть незначні симптоми, які не спричиняють особливого дискомфорту, можуть бути ознаками загрозливих захворювань. медичний центр «Якість Життя» - надає повний спектр медичних послуг: консультації, вакцинацію, діагностику та лікування багатьох захворювань. Бажаєте знайти лікаря, якому можна довірити здоров’я та за необхідності отримати кваліфіковану медичну допомогу? Звернітся до клініки «ЯКІСТЬ ЖИТТЯ» В клініці «Якість Життя» лікарі працюють на сучасних апаратах експерного класу для дослідження організму людини, а саме: сучасний ультра звуковий апарат MyLab Eight від компанії Esaote ще
- Wi-Fi зона,
«ЯКІСТЬ ЖИТТЯ» - це мережа сучасних смарт клінік. Основною задачею клініки є забезпечення пацієнтів якісним лікуванням у комфортних умовах. ще
- Пн-Пт: 7:30-18:00
с.Гатне, вул. Оптимістична, 1, 6 секція. На карті
Київська область , м.Академмістечко
- Генератор в клініці,
- Дитяча кімната,
- Wi-Fi зона,
Нова маштабна клініка з повним спектром медичних послуг. Унікальна концепція All in Onе. Ви можете отримати всі медичні послуги за один візит на одній локації : Консультації лікарів всіх спеціальностей, МРТ,КТ, Рентген, УЗД, Гастроскопія, Колоноскопія, будь-які аналізи. Аналіз крові менш ніж за годину. 4 операційних блоки, 10 палат реанімації, 60 одномісних палат стаціонара хірургічного та терапевтичного профілю. Дитячий стаціонар, невідкладна допомога. ще
- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Вс: 9:00-15:00
вул. Композитора Мейтуса, 5. На карті
Голосіївський , м.Теремки, м.Іподром, м.Виставковий центр
УЗДвід 839 грн
УЗД суглобів кисті для дорослих839 грн
LifeScan – сучасний діагностичний центр, який надає якісну УЗД, КТ та МРТ діагностику згідно з міжнародними протоколами. Центр оснащений УЗД-апаратом експертного класу Toshiba Aplio i800, комп'ютерними томографами Philips iCT 128 зрізами та магнітно-резонансними томографами Philips Achieva 1.5T та Philips Ingenia 1.5T. ще
- Пн-Сб: 8:00-22:00
- Вс: 9:00-20:00