Відгуки про діагностичний центр Медичний центр «Медична допомога» м. Дарниця
- Паркінг,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Досить непогано, багато чого лікар в процесі обстеження пояснювала
Дуже ввічливий персонал на рецепції, гарний інтер'єр, допомогли по моїм питанням. Рекомендую
Обслуговування сподобалося, все було добре, дякую.
Діагностику провели добре, дякую, я задоволена.
Нормальна клініка, є все необхідне у цій клініці для хорошого проходження медобстежень. Загалом візит пройшов чудово, нас все повністю влаштувало.
Клінікою задоволений, діагностику провели добре, дякую.
Лікар, що проводив УЗД, був дуже гарним, грамотно усе подивився, пояснив та надав рекомендації.
Все було добре, швидко прийняли, діагностику провели оперативно, зауважень до персоналу не було
Дуже задоволена даною клінікою. Все дуже сподобалося у цій клініці.
Хороша клініка, хороші та кваліфіковані лікарі у клініці. Діагностика пройшла добре. Все було дуже гарно у цій клініці.
Перші враження хороші, доброзичливе ставлення, ніяких зауважень не було. Діагностику провели, лікар УЗД спеціаліст добре ставився, все зробив добре.
Сподобалось все - й пунктуальність, й те що послуга була надана належним чином і лікар УЗД, був професійним.
Клініка комфортна, діагностику провели добре, дякую.
Робили УЗД, було усе зрозуміло, приємна лікарка, усе пояснила. Клініка гарна з нормальним ремонтом, є водичка, усілякими забавками для дітей. Дуже зручно, залишились задоволені.
Сподобалася клініка, пройшло усе доволі добре.
Дуже задоволений прийомом та діагностикою, звертатимуся і надалі, дякую.
Все пройшло чудово, звертатимуся, в разі необхідності, дякую.
Все пройшло чітко та якісно. Дуже все сподобалося у клініці, все було досить нормально.
Все було супер, клініка дуже сподобалася.
Все добре пройшло, все сподобалося у клініці.
В клініці все зручно, затишно та комфортно, діагностику провели вчасно та якісно, дякую.
Візитом до клініки залишилась задоволеною.
Все добре пройшло. Мені сподобалося. У клініці гарно, чисто, привітний персонал.
Очень понравился прием. УЗИ специалист очень хороший, доктор очень внимательно провела диагностику, все рассказала, прокомментировала, ответы очень развернутые. Доктора буду рекомендовать. Огромное спасибо доктору. Клиника тоже понравилась
Я вже була кілька разів у цій клініці. Дуже мені подобається клініка.