Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Клініка дуже сподобалася. Все було чудово.
Все влаштувало. Сподобався лікар та персонал.
Адекватний, гарний лікар. Все пояснив, розказав.
Добре пройшла діагностика, клініка мені дуже сподобалася.
Робила гастроскопію в цій клініці, залишилась просто мегазадоволеною! Вже не вперше проходила цю процедуру, й дійшла висновку, що наступного разу буду саме в нього. Раджу всім!
Сподобалось як прийняли, лікар, що проводив УЗД, діагностику провів на найвищому рівні.
Клініка мені дуже сподобалася, все було добре у цій клініці. Мене повністю усе задовольнило.
Дуже сподобався лікар діагностики УЗД, хороший спеціаліст, мало розмовляв, але описав діагностику дуже гарно, нам сподобався. Також дуже сподобалося, як нам робили забір крові, медсестра Олена додала дуже багато позитивних вражень мені та дитині. З першого разу попала в вену, немає жодного синяка, все просто чудово. У медсестри золоті ручки!
Візит до кініки справдив мої очікування, жодних нарікань.
Зручна та комфортна клініка, проведенням діагностики цілком задоволена, дякую.
Все добре пройшло. У клініці суперово, чистенько, все нове обладнання, персонал дуже ввічливий.
Позитивні відгуки тільки про клініку. Професійні лікарі у клініці. Без питань взагалі, все сподобалось.
Все було прекрасно, все гарно зробили, персонал був уважний, у мене враження дуже хороші
Все було гарно, діагностику зробили добре, персонал привітний, гарно ставляться
Візит пройшов швидко та добре. Залишилась задоволеною.
В клинике хороший УЗИ специалист, молодец! Доктор все рассказал, дал рекомендации к какому специалисту нужно обратиться. Доктор приятный, дружелюбный. Клиника тоже понравилась, очень удобное расположение возле метро, очень красивая внутри, было комфортно, есть разные специалисты, лаборатория.
В клинике очень хороший доктор, который проводит эндоскопическое исследование, мне очень понравился. Очень внимательный, все объяснил, все было хорошо, замечаний не было.
Сподобалось сталення працівників клініки до мене.
Лікар Оксана Миколаївна дуже сподобалась як фахівець і як людина, я пройшов усе обстеження, я дуже задоволений.
Обслуговування на найвищому рівні. Дякую.
Все сподобалося, але єдине, що не дуже зрозумвло так те, що лікар УЗД став критикувати, що я сама прийшла за своєю ініціативою на УЗД, а так все нрмально.
Все пройшло добре, дякуємо за допомогу, лікарю найвищу оцінку!
Я очень довольна клиникой, работой персонала и врачей
Доктор, который проводил УЗИ сердца очень приятна женщина. Понравилась як человек и как специалист, доходчиво все рассказала, расписала. Я осталась довольна что, попала именно к ней
Диагностика прошла хорошо. Результаты получил быстро.