Сторінка 13. Сторінка 13: УЗД нирок в Києві(234)
від 650 грнУЗД
Нова багатопрофільна клініка (Viva) Віва на Осокорках надає широкий спектр лікувальних та діагностичних послуг для дорослих та дітей. Цілодобовий травмпункт, рентген та швидка допомога, нове обладнання експертного класу, стаціонар, сучасна операційна — основні переваги клініки (Viva) Віва на Осокорках. Також в клініці великий вибір спеціалістів, які ведуть прийом дітей з народження ще
УЗДвід 690 грн
УЗД нирок690 грн
- Оплата карткою,
Медичний Центр CONSILIUM MEDICAL - це сучасний багатопрофільний лікувально-профілактичний заклад, який надає повний спектр амбулаторних і стаціонарних медичних послуг, включно з хірургією та реанімацією. ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
УЗД нирок500 грн
УЗД нирок + наднирників700 грн
УЗД нирок, сечового міхура700 грн
- Оплата карткою,
МЦ «Поліклініка сім’я» - багатопрофільний поліклінічний заклад сімейного типу. ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
УЗДвід 550 грн
УЗД нирок з наднирниками650 грн
УЗД нирок550 грн
- Оплата карткою,
ПУЛЬС- це офіційна мережа центрів медичної допомоги формату «поруч з будинком». Клініка працює у декількох напрямках: сімейна медицина, терапія, педіатрія та вакцинація, отоларингологія, дерматологія та ін.. Лікарі можуть приймати, як амбулаторно, так і з виїздом додому ще
- Пн-Пт: 8:00-18:00
УЗД нирок450 грн
УЗД нирок, на дому950 грн
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
Медичний центр «IMPULSEMEDICAL» -- надійний помічник твого здоров’я. Аналізи будь-якої складності Діагностика Консультація спеціалістів Вакцинація Маніпуляційний кабінет ще
- Пн-Пт: 8:00-19:00
УЗД сечовидільної системи (нирки та сечовий міхур)700 грн
УЗД нирок550 грн
УЗД нирок та наднирників550 грн
- Оплата карткою,
Нова сучасна клініка «Гармонія Здоров'я» на лівому березі Києва (РК Great) пропонує: консультативні послуги для дорослих та дітей, ультразвукову діагностику всього організму, пройти гастроскопію та колоноскопію, вакцинацію, здати аналізи та швидко отримати результати. Укласти декларацію із сімейним лікарем собі, своїм дітям та батькам, отримати стаціонарне лікування. Клініка оснащена всім необхідним медичним обладнанням для якісної діагностики та оперативних втручань. ще
УЗДвід 590 грн
УЗД нирок та сечового міхура740 грн
УЗД нирок590 грн
УЗД артерій нирок1 180 грн
- Оплата карткою,
Медичний центр, де здоров’я кожного члена вашої родини є нашим головним пріоритетом. Ми лікуємо, захищаємо вас від хвороб та підтримуємо вас на шляху до міцного здоров’я та якісного життя. Напрямки: кардіологія, травматологія, експертна ультразвукова діагностика, педіатрія, сімейна медицина, денний стаціонар. ще
УЗДвід 500 грн
УЗД нирок500 грн