Відгуки про діагностичний центр Клініка VIVA на Троєщині
- Паркінг,
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Була в цій клініці на доплерографії. Діагностику провели дуже добре, мені все сподобалось, виконував все молодий спеціаліст, але дуже толковий. Дякую, планую звертатись до цієї клініки повторно.
В клініці проходжу курс лікування (крапельниці та уколи). Мені сподобалося обслуговуватися в цій клініці по цій адресі. Медсестра вміє поставити крапельницю і не залишити синці. Коли звертався в інший філіал на крапельниці, то руки були сині. Курс лікування планую продовжувати саме в клініці на Лаврухіна
Была адекватная консультация по моей проблеме.
Клініка мені сподобалася, візит пройшов добре.
В клініці звичайний комфорт. Лікар який робив УЗД фахівець своєї справи.
Сама клініка н дуже чиста, взагалі нуль сервісу, в кабінеті чути шум з коридору, це заважає проводити обстеження. До лікаря зауважень не маю.
Були в даній клініці на діагностиці. Все дуже сподобалось, лікарка гарно виконала все, розказала нам все детально, на питання що мене цікавили відповіла. Все чудово, дякую.
Прийом пройшов вчасно як і записувався. В клініці чисто і приємно. Лікар діагностики кваліфікований, необхідну процедуру провів, висновки роздрукували в двох екземплярах, як потрібно було мені. Клініка робить знижку на послуги для УБД. Мені все сподобалося
Абсолютно не сподобалося нічого у даній клініці.
Мені дуже сподобалася лікарка, дуже позитивні враження від спілкування, клініка також комфортна, але все дорого, хотілося б , щоб повторний прийом хоча б був дешевший.
Проведення обстеження нас влаштувало, плануємо подальші візити до клініки. Дякую.
У клініці було надто багато людей і не було місця куди б можна було присісти, щоб очікувати комфортно на візит. Запах теж був у клініці такий важкий, через те що у приміщені перебувало багато осіб. Ось це трішки пригнітило. А так по самій медичній послузі питань ніяких немає.
Робила УЗД діагностику вагітності в цій клініці. До лікаря в мене немає зауважень, дуже приємна жінка, але в клініці дуже застаріла техніка, на якій нічого не видно, і до того ж не зручна, мені є з чим порівнювати, і більше я в дану клініку звертатись не планую. Я заплатила 1000 гривень, але те що я хотіла там побачити не побачила.
Все чудово, лікар все детально пояснив, я задоволена.
Дуже все сподобалося у цій клініці. Візит пройшов нормально.
У меня очень хорошие впечатления, диагностику провели хорошо, девочки на ресепшен очень хорошо относятся к пациентам, спокойно и по-доброму. Я очень довольна визитом
Все було добре, клініка хороша. Мені все дуже сподобалося.
Все сподобалось. Було чудово та комфортно.
В клініці все було добре. Лікар УЗД спеціаліст обстеження зробив добре, дитина не плакала, лікар знайшла підхід до дитини. Нам не вистачило коментарів лікаря під час обстеження, я не ставила багато питань, лікар зробила висновки обстеження в письмовому вигляді, хотілось більше пояснень від лікаря.
Діагностику провели добре, планую подальше лікування, дякую.
Клініка хороша, лікар діагностику провів добре, все було добре на прийомі. Єдине зауваження, у висновку діагностика була неякісно описана, інформація була розписана незрозуміло навіть для лікаря який мене лікує. Клініка має звернути на це увагу
В клініці обслуговуюся часто, мне абсолютно все влаштовує, я задоволена як працює клініка
Дуже добре все пройшло, у клініці все дуже сподобалося.
Дуже сподобалася клініка, дівчата дуже привітні, лікар діагностики дуже уважний. Мені дуже сподобалася клініка, буду звертатися ще
В клініці хороший УЗД спеціаліст, дуже сподобалася. Лікар все ясно розповіла, оглянула як потрібно. Наступний раз саме до цього лікаря хочу потрапити. Клініка чудова, ніяких зауважень не було