Отзывы о диагностическом центре Viva (Вива) на Троещине

ул. Лаврухина, 6. На карте

Деснянский

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Робила УЗД діагностику вагітності в цій клініці. До лікаря в мене немає зауважень, дуже приємна жінка, але в клініці дуже застаріла техніка, на якій нічого не видно, і до того ж не зручна, мені є з чим порівнювати, і більше я в дану клініку звертатись не планую. Я заплатила 1000 гривень, але те що я хотіла там побачити не побачила.

Вікторія, 13.11.2024

Все чудово, лікар все детально пояснив, я задоволена.

Оксана, 11.11.2024

Дуже все сподобалося у цій клініці. Візит пройшов нормально.

Марина, 10.11.2024

У меня очень хорошие впечатления, диагностику провели хорошо, девочки на ресепшен очень хорошо относятся к пациентам, спокойно и по-доброму. Я очень довольна визитом

Лідія, 08.11.2024

Все було добре, клініка хороша. Мені все дуже сподобалося.

Михайло, 07.11.2024

Все сподобалось. Було чудово та комфортно.

Станіслав, 25.10.2024

В клініці все було добре. Лікар УЗД спеціаліст обстеження зробив добре, дитина не плакала, лікар знайшла підхід до дитини. Нам не вистачило коментарів лікаря під час обстеження, я не ставила багато питань, лікар зробила висновки обстеження в письмовому вигляді, хотілось більше пояснень від лікаря.

Софія, 21.10.2024

Діагностику провели добре, планую подальше лікування, дякую.

Олександр, 17.09.2024

Клініка хороша, лікар діагностику провів добре, все було добре на прийомі. Єдине зауваження, у висновку діагностика була неякісно описана, інформація була розписана незрозуміло навіть для лікаря який мене лікує. Клініка має звернути на це увагу

Володимир, 26.08.2024

В клініці обслуговуюся часто, мне абсолютно все влаштовує, я задоволена як працює клініка

Юлія, 18.08.2024

Дуже добре все пройшло, у клініці все дуже сподобалося.

Костянтин, 03.08.2024

Дуже сподобалася клініка, дівчата дуже привітні, лікар діагностики дуже уважний. Мені дуже сподобалася клініка, буду звертатися ще

Людмила, 25.06.2024

В клініці хороший УЗД спеціаліст, дуже сподобалася. Лікар все ясно розповіла, оглянула як потрібно. Наступний раз саме до цього лікаря хочу потрапити. Клініка чудова, ніяких зауважень не було

Ірина, 21.06.2024

Клініка хороша, все було просто чудово. Класно все пройшло.

Роман, 08.06.2024

Я дуже обурена непрофесійною поведінкою лікаря, що проводив мені РЕГ! Коли я зайшла до кабінету, лікар почав питати що мене турбує, я повідомила що інколи паморочиться голова і трохи тремтять руки, на що лікар одразу каже: це у Вас Паркінсона! Й починає мені розповідати що це за хвороба. Я в нього запитала, чи я вже можу йти, бо як розумію він вже й без діагностики поставив мені діагноз! Загалом, після цього, лікар все ж таки діагностику провів, й не погано, але ж інколи необережне слово може когось вбити. Вважаю, така поведінка неприйнятна для лікарів.

Людмила, 03.06.2024

Було максимально комфортно у цій клініці. Сподобалося що діагностика відбулася вчасно, згідно зазначеного часу. Хотілось, щоб було більше якихось знижок для військових. А так загалом клініка непогана, все було добре.

Констянтин, 29.04.2024

Візит пройшов добре, без черг, лікарі професійні.

Тетяна, 08.04.2024

Визит в клинику понравился, хороший доктор диагностики, девочки на ресепшен приятные, все рассказали, обращусь в клинику еще

Ірина, 04.04.2024

Загалом сподобалася ця клініка. Пройшло усе чудово.

Мирослав, 04.04.2024

Досить зручно та комфортно було у клініці.

Юрій, 01.04.2024

Нормальна клініка, все повністю влаштувало у цій клініці.

Василь, 25.03.2024

Сподобалася клініка, все нормально пройшло. Нас повністю усе задовольнило у цій клініці.

Павло, 23.03.2024

Клініка як клініка,  виконує все що потрібно. У клініці є все необхідне.

Любов, 16.02.2024

Прийняли вчасно, лікар після діагностики надав пояснення, та деякі рекомендації.

Ольга, 15.11.2023

В клініці чисто, охайно, привітний та професійний персонал. Лікар, що робила УЗД, все зробила, подивилась, роз'яснила. Залишились задоволеними.

Ангеліна, 10.10.2023
Центры поблизости

ул. Щекавицкая, 36.

4.8

Харьковское шоссе, 49а.

пгт. Козин, ул. Киевская, 169.

ул. Огуречная, 69 (заезд с ул. Ивана Выговского, 3) .

с. Чайки, ул. Печерская, 4 (Петропавловская Борщаговка).

ул. Вадима Гетьмана, 1 в.

ул. 49-ая Садовая, 28.

ул. Антоновича, 155.