Диагностический центр
  • Оплата карточкой
  • Wi-Fi зона

"Днепролаб" – медицинская диагностика для всей семьи! Диагностический центр Днепролаб уже более 15 лет занимает топовые позиции среди медицинских центров в таких городах, как Киев, Чернигов, Черкассы, Фастов, Бровары. В медицинской лаборатории Днепролаб Вы сможете по доступным ценам в максимально короткие сроки сдать анализы

• пн - пт : 7:00 - 19:00
  • сб : 8:00 - 13:00
  • вс : 9:00 - 13:00

пр. Красной Калины, 20

Деснянский, м.Дарница м.Черниговская м.Лесная

Записаться

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

В клініку зверталася на УЗД щитоподібної залози. Лікар дуже хороший, молодець

Алла, 21.04.26

Візит пройшов доволі нормально. Прийшла у клініку скорше і мене зразу прийняли, пішли на зустріч, тут хороший сервіс. Діагностику провели якісно, все було максимально комфортно та добре. Ніяких проблем не було, зауважень немає. Дякую.

Наталія, 27.03.26

Все дуже гарно. Лікар професіонал все пояснив набагато більше чим я очікувала

Мар’яна, 19.03.26

Мені все сподобалося на візиті у клініку. Уважний персонал, вчасно прийняли, лікар, який проводив діагностику кваліфікований, дуже все чітко розповів за результатами обстежень.

Наталія, 07.03.26

Все добре було на візиті, мені все сподобалося в клініці, нарікань немає.

Юлія, 23.01.26

Дуже задоволена візитом. Лікарі гарно приймають все пояснюють .Сподобалось обслуговування

Людмила, 27.11.25

Ми в цій клініці виконували діагностику, електрокардіограму, все пройшло дуже добре, клініка гарна, все чудово та якісно виконали, приємні співробітники клініки. Дуже дякуємо!

Дмитро, 25.11.25

Як завжди, в клініці все було дуже добре. В клініку Дніпролаб я часто ходжу, перший раз в клініці робила електрокардіографію, прийом пройшов дуже чудово, зауважень не було

Ганна, 22.11.25

Лікар все ретельно дивилась. Дівчата на рецепції все пояснили та розповіли. Єдине що прийшлось чекати .

Ніна, 31.08.25

Візит пройшов добре, тут гарні спеціалісти. Мені все дуже сподобалося у цій клініці.

Олена, 22.07.25
Центры поблизости