МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic)

Діагностичний центр
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic) пропонує широкий спектр діагностичних послуг за допомогою ультразвукового устаткування. До послуг клієнтів УЗД травної системи, серцево-судинної системи, репродуктивних органів, молочних залоз і ін. Також в клініці можна пройти УЗД вагітних ще

• Пн-Сб: 9:00-16:00
  • Вс: выходной

вул. Вадима Гетьмана, 1В . На карті

Солом'янський , м.Шулявська

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic) надає послуги ультразвукової діагностики на сучасному обладнанні. УЗД діагностика найбільш простий і інформативний спосіб візуалізації органів людини, що не має протипоказань. Метод УЗД абсолютно безпечний, що дозволяє проводити його кілька разів, простежуючи динаміку лікування захворювань.

За допомогою УЗД в МЦ «ВВ Клініка» (VV Clinic) можна провести діагностику:

• органів шлунково-кишкового тракту;
  • щитовидної залози;
  • органів сечостатевої системи;
  • лімфатичної системи;
  • серця і серцево-судинної системи;
  • молочних залоз;
  • головного мозку у дітей (нейросонографія);
  • УЗД під час вагітності.

УЗД допомагає вимірювати параметри внутрішніх органів, виявляти новоутворення та чужорідні тіла. За допомогою УЗД під час вагітності можна оцінити розвиток плоду і його можливі патології.

Все було добре в клініці, я задоволена обслуговуванням, дякую.

Валентина, 17.02.2025

Мені не сподобалося як пройшла діагностика, зверталась в клініку на гастроскопію. Все пройшло дуже швидко, мені здається що потрібно тепер перероблювати обстеження. Лікар діагностики дуже мало приділив часу на обстеження, в цілому обстеження недешеве,  потребує зосередження і більше контакту з пацієнтом. Раніше таку діагностику робила в інших клініках і я знаю як має відбуватися процедура. У вихідний день в клініці на дану процедуру, мабуть, конвеєр з пацієнтів і лікарю недостатньо часу, але я цим незадоволена і в клініку більше не звернуся. Висновок діагностики дуже стислий, буду перероблювати в іншій клініці

Анастасія, 01.02.2025
Відповідь клініки
У МЦ «ВВ Клініка» працює лікар-ендоскопіст вищої категорії, зі стажем роботи більше 20 років. У нього велика черга по записам і має бездоганну професійну репутацію. Процедура дуже не приємна і приносить багато дискомфорту, тому лікар проводить її швидко і професійно, завжди намагається мінімізувати неприємні відчуття та прискорити час проведення обстежень. Хочемо запевнити, що хоч і процедура проводилась швидко, але проведена якісно з оглядом усіх відділів шлунка і дванадцятипалої кишки та забором матеріалу для проведення тесту на Helicobacter pylori. Тому не потребує повторного проведення.
07.02.2025

Робили діагностичне дослідження в цій клініці. Ми дуже-дуже задоволені. Дуже якісно провели діагностику, надали рекомендації та поради. Будемо звертатись до лікаря.

Любов, 25.01.2025

Клініка мені дуже сподобалася, була у клініці вперше, все нормально було та  доволі гарно. Візит пройшов швидко та досить результативно.

Галина, 20.01.2025

Клініка дуже сподобалася. Все було добре.

Яна, 23.11.2024
Дивитися всі відгуки