Медичний центр «Владімед-Ритм»

Діагностичний центр
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування. ще

• Пн-Нд: 8:00-21:00

м. Київ, вул. Гарматна, 38Б. На карті

Солом'янський , м.Берестейська, м.Шулявська

Медичний центр «Владімед-Ритм» – для дорослих та дітей, що працює з 2021 року.

Це сучасна клініка з професійним обладнанням та штатом висококваліфікованих лікарів, які надають якісну медичну допомогу за світовими стандартами.

Медичний центр працює у таких напрямах:

• Сімейна медицина
  • Травматологія
  • Ультразвукова діагностика
  • Функціональна діагностика
  • Акушерство і гінекологія

Ми працюємо кожного дня, щоб ви та ваші рідні могли отримати якнайшвидше якісну медичну допомогу.

ПЕРЕВАГИ КЛІНІКИ

Наші пацієнти залишаються з нами на довгі роки завдяки кільком ключовим факторам:

Кваліфіковані фахівці – Ми ретельно відбираємо професіоналів, здатних вирішити широкий спектр проблем зі здоров'ям. Кожен лікар має великий досвід і застосовує найкращі методи лікування.

Професійне обладнання – Ми працюємо виключно на новітніх технологіях, що забезпечують точну діагностику та ефективне лікування. Наші спеціалісти використовують передове медичне устаткування, щоб надавати якісні послуги.

Центри поблизу

ул. Степана Рудницкого, 5. На карті

Голосеевский

ул. Соломенская, 11а (Клініка знаходиться біля м. Вокзальна (5 хв їзди ) та м. Олімпійська 12 хв. їзди). На карті

Соломенский

ул. Гетьмана Павла Полуботка, 7. На карті