Здорова сім'я, поліклініка
- Паркінг,
- Оплата карткою,
Поліклініка Здорова сім'я надає послуги висококваліфікованих лікарів для дітей і дорослих за такими напрямками, як гінекологія, гастроентерологія, кардіологія, ендокринологія, гепатологія, дерматовенерологія, андрологія, пульмонологія, флебологія, логопедія і т.д. Особливої уваги заслуговують діагностичні напрямки - рентгенологія і УЗ-діагностика - завдяки яким фахівці мають можливість ставити точний діагноз для подальшого успішного лікування захворювань. Лікарі даного медичного центру також спеціалізуються на проведенні оздоровчих і профілактичних програм, завдяки яким недуги будуть обходити пацієнтів стороною. ще
- Пн-Пт: 8:00-20:00
- Сб: 8:00-18:00
- Вс: выходной
вул. Круглоуніверситетська, 3-5. На карті
Печерський , м.Театральна, м.Хрещатик, м.Палац Спорту
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Клініка Здорова сім'я - це широкопрофільна поліклініка для дорослих і дітей з гнучкою ціновою політикою, що забезпечує родині доступне і якісне спостереження фахівців і лікування. На базі клініки проводиться також ряд діагностичних досліджень.
Послуги, що надаються в ДЦ поліклініки «Здорова сім'я»:
- надниркових залоз;
- вагітних;
- суглобів;
- щитовидної залози;
- лімфатичних вузлів та ін.
- ДУПЛЕКСНЕ СКАНУВАННЯ:
- вен нижніх кінцівок;
- артерій нижніх кінцівок;
- судин шиї;
- ниркових артерій;
- магістральних судин голови та ін.
- РЕНТГЕН:
- органів грудної клітки;
- кісток тазу;
- товстої кишки;
- скроневої кістки;
- пальців руки або ноги;
- кисті або стопи;
- стравоходу;
- черепа;
- ребер і ін.
* Рентген-обстеження проходять на базі Олександрівської лікарні.
Устаткування поліклініки «Здорова сім'я»:
- УЗД-апарат останнього покоління;
- електрокардіограф;
- кольпоскоп;
- рентген та ін.
Перевірені відгуки про ДЦ
Професіонали у своїй справі ! Досвід супер! Дуже рекомендую !
Я не дуже задоволена тим, що мені потрібно повторно їхати за висновком лікаря, все ж таки, вже 21 сторіччя, можна було б висновок в електронному вигляді надіслати.
Гарна клініка та персонал, обслуговуванням задоволена, дякую.
Клініка нам дуже сподобалася. У самій клініці було доволі спокійно, комфортно та зручно. Візит пройшов в приємній атмосфері, все дійсно було чудово.
Нам все сподобалося, персонал був ввічливий. Гастроскопію провели добре. Лікар діагностики не просто провів процедуру, а також все пояснив в чому проблема і як потрібно далі діяти. Ми всім задоволені