Гармонія здоров'я на В. Чорновола
- Паркінг,
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
«Гармонія здоров'я» – це мережа медичних центрів у м. Київ. Наші медичні центри представлені як на лівому, так і на правому березі Дніпра. Вже 15 років ми вдосконалюємо стандарти якості медичних послуг, формуючи команду фахівців, яким довіряють тисячі пацієнтів. Власна лабораторія, сучасне обладнання та окремий операційний блок – все це дозволяє надавати вам повний спектр медичних послуг для всієї родини якісно, швидко та централізовано. ще
- Пн-Сб: 8:30-20:30
- Вс: 9:00-18:00
вул. В'ячеслава Чорновола, 12. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Які послуги надає медичний центр «Гармонія здоров’я»:
- 45 + медичних напрямів
- Центр реабілітації
- Клініка репродукції
- Терапевтичний стаціонар
- Хірургічний стаціонар
Філософія мережі медичних центрів «Гармонія Здоров’я» – запобігти хворобі. Ми не обмежуємося діагностикою чи лікуванням – наша мета – своєчасно виявити ризики, попередити розвиток захворювань і допомогти вам зберегти здоров’я на довгі роки.
Ми поруч, щоб подарувати вам спокій та контроль над власним здоров’ям.
Перевірені відгуки про ДЦ
Все було вчасно, візит пройшов без затримок. У цій клініці все дуже сподобалося.
Діагностику провели дуже швидко. Насправді все дуже сподобалося у цій клініці.
Насправді була у цій клініці перший раз, але мені тут дуже все сподобалося. Дякую.
Сподобалось те що в клініці комфортно все чітко , та швидко потравив до лікаря
Дуже кваліфікований та ввічливий лікар відповів на всі запитання все добре