Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про діагностичний центр Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Глибочицькій

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,
  • Пн-Вс: 8:00-20:00

вул. Глибочицька, 40х. На карті

Подільський , м.Лук'янівська

К-сть відгуків

147
Рекомендації

136

4

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Сподобався порядок в клініці, ставлення та професійність усього персоналу від адмінів при вході, закінчуючи лікарем, що проводив мені УЗД.

Валентина, 13.04.2024

Сподобалася клініка, пройшло все доволі швидко, обслуговування у клініці дуже гарне.

Юрій, 04.03.2024

Пройшло все нормально, було доволі зручно у клініці.

Наталія, 02.03.2024

В клініці робили УЗД по вагітності. Висновок діагностики видали невірний, лікар сказав неправильну інформацію, що дуже засмутило пацієнтку та довели до сліз. УЗД спеціаліст неграмотний

Аліна, 23.02.2024

Лікар, що робив мені УЗД, був дуже професійним, сподобалось його відношення.

Наталя, 03.02.2024

Сподобалось у клініці. Все добре пройшло.

Катерина, 20.12.2023

Все добре було у клініці. Ввічливий персонал, все швидко пройшло.

Анастасія, 18.12.2023

Дуже сподобалась клініка. Трохи не зручна локація. Але все добре пройшло.Дякую.

Наталія, 09.12.2023

Візитом задоволена - добре зустріли, прийняли за часом, лікар професійно провів діагностику.

Юлія, 09.12.2023

Все було дуже гарно, нас навіть прийняли раніше, нам дуже сподобалось. Дуже гарна і дружна атмосфера

Валентина, 06.12.2023

Все пройшло швидко, якісно та комфортно. Якщо виникне потреба, то звертатимуся ще.

Інна, 13.07.2023

В клініці гарний УЗД-спеціаліст, дуже професійний, гарно і зрозуміло все пояснює

Павло, 11.06.2023

Весь персонал клиники - хорошие специалисты. Начиная, что  с девочек в регистратуре, и заканчивая узи-специалистом, который делал мне УЗИ. В этой клинике, я почувствовала себя большим человеком! Хотелось бы побольше таких клиник! Большое спасибо всему персоналу.

Нина, 09.11.2021

Усе зробили вчасно, якісно, швидко. Залишилась задоволена.

Мария, 20.10.2021

Робили в клініці УЗД сину. Я підійшла до лікаря і сказала що я мама. У мене були запитання до лікаря. Але я не хотіла, щоб це чув син. І в принципі це нормально та логічно. Можна було б відвести мене і розповісти як і що. Щоб я могла (по)ставити якісь питання. Мені це не сподобалось. 

Роман, 10.07.2021

Понравилось быстрое обслуживание клиники. Не затягивали по времени, приняли меня чуть раньше. Сервисом остался доволен

Павел, 28.10.2020

Доктор УЗИ-специалист компетентен по всем вопросам, узи было разноплановое, доктор во всем был профиль. Всем осталась довольна

Оксана, 28.07.2020

Було комфортно, але у лікаря не працював кондиціонер.

Ирина, 16.06.2020

Чисто, красиво, зручно. Приємне обслуговування.

Анатолій, 28.04.2020

Доктор-УЗД грамотный специалист, провела хорошую консультацию по моей проблеме. Осталась довольна приемом

Александр, 13.02.2020

В клинике приятно встретили, все было приветливо и без неприятных ситуаций.

Андрей, 23.01.2020

Не считая, что нам было назначено на пять, а мы попали на прием без пятнадцати шесть, все было нормально.

Данил, 11.07.2019

Врач гениальный , очень понравился, я планирую еще обращаться. Хорошие, добрые врачи.Я очень довольна.

Юлия, 26.06.2019

Очень удобно, быстро и комфортно. И цены , и качество, и доктор.Все очень понравилось.

Сальма, 15.04.2019

Прекрасный доктор, вежливый, всё детально рассказал, всё сделал. Очень хорошо, что в данной клинике можно записаться вечером, так как была экстренная диагностика.

Виталий, 10.01.2019