Клініка лазерної медицини МЕД СІТІ ( MED CITY)
- Паркінг,
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
Діагностичний центр «МЕД СІТІ» надає послуги за такими напрямками, як хірургія, дерматологія, урологія, косметологія, гінекологія та ін. В ньому можна пройти діагностичні процедури, спрямовані на виявлення патологій в організмі. Висококваліфіковані фахівці працюють на сучасному обладнанні, використовуючи європейські методики, що гарантує якість проведених маніпуляцій. ще
- Пн-Сб: 9:00-21:00
- Вс: выходной
вул. Павлівська, 26/41. На карті
Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Лук'янівська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Діагностичний центр «МЕД СІТІ» оснащений новітнім обладнанням для проведення діагностики, а лікарі, які в ньому працюють, мають колосальний практичний досвід в зарубіжних клініках. У клініці проводиться діагностика і подальше лікування пітливості, карбункула, флегмони, врослого нігтя, патологій шийки матки, гриж, грибка нігтів, розтяжок, рубців, акне, урологічних патологій і ін.
Напрямки роботи центру «МЕД СІТІ»:
- амбулаторна і пластична хірургія;
- дерматологія;
- косметологія;
- чоловіче і жіноче здоров'я.
Послуги, які надають в діагностичному центрі «МЕД СІТІ»:
Переваги клініки «МЕД СІТІ»:
- досвідчені фахівці;
- сучасне обладнання;
- європейські методики діагностики;
- постійні знижки та програма лояльності;
- відсутність очікування, зручний графік;
- гарантовані результати діагностики і лікування.
Перевірені відгуки про ДЦ
Записувалася на проведення декількох діагностик, задоволена, все зробили добре, планую звертатися і надалі, дякую.
Все було добре, планую звернутися в клініку ще
Сподобалася клініка. Клініка, хороша, стильна, сучасна. Тільки є невеличке зауваження, я робила УЗД і хотілося б, щоб трішки розгорнутіший результат висновку був. А так загалом все добре пройшло.
Вовремя был прием. Врач, который проводил мне УЗИ вен и артерий нижних конечностей очень приятный в общении, все толково объяснил и рассказал. Я очень осталась довольна
Усе пройшло на найвищому рівні - оперативно, якісно, професійний персонал. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.