вул. Якуба Колоса, 2-Д
Святошинський, м.Святошин
М-плюс - це діагностичний центр, де працюють фахівці вищої категорії. МРТ пацієнти проходять на апараті 15 Тл (закритого типу). Результати досліджень, проведені на устаткуванні М-плюс є точними та достовірними.
вул. Шовковична, 39/1
Печерський, м.Палац Спорту м.Площа Українських Героїв
ул. Вадима Гетьмана 1-А
Солом'янський, м.Шулявська
Поліклініка Здорова сім'я надає послуги висококваліфікованих лікарів для дітей і дорослих за такими напрямками, як гінекологія, гастроентерологія, кардіологія, ендокринологія, гепатологія, дерматовенерологія, андрологія, пульмонологія, флебологія, логопедія і т.д. Особливої уваги заслуговують діагностичні напрямки - рентгенологія і УЗ-діагностика - завдяки яким фахівці мають можливість ставити точний діагноз для подальшого успішного лікування захворювань. Лікарі даного медичного центру також спеціалізуються на проведенні оздоровчих і профілактичних програм, завдяки яким недуги будуть обходити пацієнтів стороною.
вул. Круглоуніверситетська, 3-5
Печерський, м.Театральна м.Хрещатик м.Палац Спорту
HB Medical — це лікувально-діагностичний центр, у якому надають сучасну медичну діагностику із застосуванням інноваційних технологій. У центрі вам можуть запропонувати такі діагностичні дослідження, як: МР-ангіографія, МРТ без контрасту і з контрастом. Діагностику проводять кращі лікарі України
вул. Олександра Довженка, 3
Шевченківський, м.Шулявська
«Гармонія здоров'я» – це мережа медичних центрів у м. Київ. Наші медичні центри представлені як на лівому, так і на правому березі Дніпра. Вже 15 років ми вдосконалюємо стандарти якості медичних послуг, формуючи команду фахівців, яким довіряють тисячі пацієнтів. Власна лабораторія, сучасне обладнання та окремий операційний блок – все це дозволяє надавати вам повний спектр медичних послуг для всієї родини якісно, швидко та централізовано.
вул. В'ячеслава Чорновола, 12
Шевченківський, м.Лук'янівська
У медичному центрі пацієнт може пройти процедури з функціональної діагностики, ультразвукових досліджень, ендоскопії, дуплексного сканування.
вул. Гната Хоткевича, 12 (вул. Червоногвардійська, 12)
Дніпровський, м.Чернігівська
Діагностичні можливості медичного центра «Медична Допомога» м. Дарниця дозволяють якісно і максимально повно обстежити пацієнта, з високою точністю діагностувати різні захворювання, патології, знаходити новоутворення на ранніх стадіях.
пр-т Миру, 19/18
Дніпровський, м.Дарниця
Клініка Viva на Троєщині має сучасне діагностичне відділення, у якому усі пацієнти можуть отримати доступні і якісні послуги в сфері функціональної, ультразвукової, ендоскопічної, нейрофізіологічної і лабораторної діагностики. Тут ви за найкоротші терміни отримаєте розгорнуту інформацію про власне здоров'я.
вул. Лаврухіна, 6
Деснянський,
Клініка «Меділенд» надає послуги за такими напрямками медицини, як хірургія, флебологія, гінекологія, мамологія, неврологія, ендокринологія, проктологія та ін. В клініці проводяться інструментальні дослідження (колоноскопія, фолікулометрія, ехогістеросальпінгографія, УЗД, дуплексне сканування) на найбільш сучасному обладнанні, забезпечуючи високу точність діагностики.
вул. Маршала Рибалка, 11-Б
Шевченківський, м.Шулявська м.Політехнічний інститут м.Вокзальна м.Університет м.Лук'янівська