Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Перевірені відгуки про ДЦ
Була в даній клініці на діагностиці, робила УЗД, ставлю найвищий бал, мені все дуже сподобалось, чудова клініка та дуже гарні спеціалісти, все дуже добре виконали. Дякую.
В клініці гарно, чистенько, привітний персонал і дуже гарна лікарка яка робила мені УЗД. Рекомендую
В клініці дуже гарні, приємні та привітні адміністратори, лікарі також дуже гарні та приємні, про те є один мінус, це спілкування російською мовою, я її не дуже розумію, тому мені було не комфортно.
В клініку зверталась на ехокардіографію, мені все сподобалось, лікар діагностики зрозуміло все пояснив, провів до ресепшен, віддав висновок обстеження і знімки. Персонал на ресепшен приємний, дівчатка усміхнені, все розказали, пояснили. Я залишилась дуже вдячна і задоволена візитом
Нормально пройшов візит у цій клініці, все було досить оперативно та добре. Дякую