K-MED

Солом'янський , м.Шулявська

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Була в даній клініці на діагностиці, робила УЗД, ставлю найвищий бал, мені все дуже сподобалось, чудова клініка та дуже гарні спеціалісти, все дуже добре виконали. Дякую.

Мілана, 29.10.2025

В клініці гарно, чистенько, привітний персонал і дуже гарна лікарка яка робила мені УЗД. Рекомендую

Світлана, 27.10.2025

В клініці дуже гарні, приємні та привітні адміністратори, лікарі також дуже гарні та приємні, про те є один мінус, це спілкування російською мовою, я її не дуже розумію, тому мені було не комфортно.

Тетяна, 26.10.2025

В клініку зверталась на ехокардіографію, мені все сподобалось, лікар діагностики зрозуміло все пояснив, провів до ресепшен, віддав висновок обстеження і знімки. Персонал на ресепшен приємний, дівчатка усміхнені, все розказали, пояснили. Я залишилась дуже вдячна і задоволена візитом

Ірина, 23.10.2025

Нормально пройшов візит у цій клініці, все було досить оперативно та добре. Дякую

Богдан, 22.10.2025
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

ул. Константиновская, 75, офис 309. На карті

Подольский

ул. Амосова, 5а (клинический корпус на базе ГУ Институт эпидемиологии и инфекционных болезней), 2 этаж, 255 каб.. На карті

Соломенский

вул. Нагірна 8/32. На карті