Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків
Все пройшло чітко, без будь-яких проблем. Все було нормально, дякую.
Зверталася в клініку на дуплексне сканування судин нижніх кінцівок. Прийом у лікаря пройшов дуже приємно, все було професійно. Я задоволена прийомом
Дуже все чудово було у цій клініці, дякую.
Все було чудово на візиті у клініку. Жодних проблем.
В клініку зверталася на УЗД кисті руки. Лікар дуже ввічлива, прийом пройшов добре, єдине, прийом трохи затримався. Клініка дуже хороша, запропонували чай, каву, в клініці все добре
Мені все дуже сподобалось, я була записана на ехо серця, все гарно виконали, спеціалісти дуже приємні, в клініці дуже комфортно атмосфера, я дуже задоволена візитом, дякую.
Все добре було на візиті у клініку.
Все пройшло нормально, я виконувала ехокардіографію в цій клініці, виконали все якісно, єдине що, довелось довго очікувати. В цілому мені все сподобалось, дуже дякую.
До лікаря, який проводила УЗД питань нема: звичайний прийом, звичайне дослідження. Але на рецепції явно щось не в порядку. Чоловіку провели не те дослідження УЗД, на яке записувались. Як це? А отак. Нічого особливого, але явно щось пішло не так) переплутали під час запису? можливо. Могли б хоча б вибачитись. Просто провели додаткове дослідження, яке ніхто не замовляв, звісно й ціна відповідна.
Хороша клініка, тут доволі все було швидко, чисто, тихо та гарно. Також дуже гарний лікар проводила діагностику, все зробила чітко, надала всі необхідні висновки. Все тут дуже сподобалося.