Отзывы о диагностическом центре КийМедикал

ул. Вадима Гетьмана 1-А. На карте

Соломенский , м.Шулявская

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

Були записані на процедуру промивання носової порожнини "кукушка". Сама процедура була проведена дуже якісно. Але пацієнти повинні розуміти, що треба попередньо проконсультуватись зі своїм лікарем, мати при собі якісь заключення, так як в клініці дуже активно "пропонуватимуть" огляд лікаря, хоча записувались ми тільки на процедуру.

Денис, 16.11.2024

Нормальна клініка. Візит пройшов непогано.

Олена, 14.11.2024

Гарна, чиста клініка, ціни чудові, персонал привітний, була на прийомі у гінеколога, приємно, що змогли прийняти раніше хоч і прийшла зарано, прийом пройшов швидко та професійно зі сторони лікаря.

Марія , 05.11.2024

Лікар не компетентний, висновки згідно його дослідження не відповідають дійсній картині, інші лікарі мають іншу думку.

Роман, 04.11.2024

У клініці дуже все сподобалося, зауважень абсолютно ніяких немає. Все було чудово.

Олена, 02.11.2024

Все чудово. Все було швидко, якісно, взагалі без ніяких проблем. Мені все сподобалось.

Олександра, 29.10.2024

Мені клініка насправді дуже сподобалася. Дійсно гарна, зручна та комфортна клініка.

Артем, 25.10.2024

Все добре, маю побажання щодо того, що немає на рецепції стільців для інвалідів, вони всі низькі. В іншому все сподобалося, дякую.

Ольга, 23.10.2024

Мені дуже сподобалося, приємна ціна, зручне розташування клініки, приємні дівчата на рецепції, хороший лікар

Яна , 19.10.2024

Обстеження пройшло дуже швидко. Робив його вже декілька разів, але вперше воно тривало 15 хвилин. Лікар який його проводив, або дуже гарний спеціаліст, або ж навпаки.

Владислав, 10.10.2024

Клініка дуже сподобалася, все було чудово.

Аліна, 03.10.2024

Клініка мені дуже сподобалася. Все було добре, все гаразд.

Анонімно, 02.10.2024

Проведенням діагностики задоволена, дякую.

Вікторія, 25.09.2024

Усе добре було, все сподобалось. Від візиту отримала бажане.

Марія, 22.09.2024

Сподобались швидкість та якість проведеної діагностики. Усе пройшло на вищому рівні.

Олександр, 22.09.2024

Проходила УЗД в даній клініці, мені все дуже сподобалось, з лікарем все обговорили, він все дуже детально пояснив, надав декілька порад стосовно подальших моїх дій

Анастасія, 18.09.2024

Клініка дуже сподобалася. А от сам сервіс обслуговування не дуже сподобався.

Олена, 21.08.2024

Дуже часто користуємося медичними послугами саме цієї клініки. Нам дуже все подобається і обслуговування і лікарі й медперсонал все зажди на високому рівні. Можемо сміло рекомендувати іншим дану клініку.

Христина, 21.08.2024

Сподобалось відношення та професійність лікаря, що проводив мені УЗД.

Антон, 14.08.2024

По перше, сподобалось гарне відношення, для мене це дуже важливо, по друге, мені сподобався лікар, що проводив УЗД, та й дівчата працюють дуже привітні. Візитом залишились задоволеними.

Артем, 11.08.2024

Усе пройшло дуже добре, залишились задоволеними.

Наталія, 09.08.2024

Уважний персонал, лікар, що проводив мені УЗД, докладно усе пояснив та надав відповіді на мох питання, усе відбулось досить швидко, я ніде не очікувала. Візитом задоволена.

Анна, 01.08.2024

Класна дуже клініка, дійсно все  сподобалося.

Максим, 29.07.2024

Все було супер! Клініка дуже чиста, затишна, дуже приємний персонал. Лікарю УЗД спеціалісту окрема вдячність, все розʼяснив і все розказав, показав, все суперово! Клініка дуже сподобалася, буду в Києві, обовʼязково буду в клініку звертатися ще

Ксенія, 29.07.2024

Врач узист отвратительный, с чёрным юмором, который заявил, что в моём возрасте можно умереть от двух болезней - или от атеросклероза, или от рака, поэтому не стоит паниковать и обнаружив узел на щитовидке, радостно вскричал - "какой красавец"! Записывалась на УЗИ шеи, без головы, как врач и сделал, но в описании он почему-то указал и голову, и при оплате с меня пытались взять и за несуществующую диагностику, когда я стала этим фактом возмущаться, то врач "вспомнил", что да, он голову не смотрел. Тогда у меня возникло сомнение в отношении всего обследования, что мне сделали в этой клинике, мне прийдётся делать повторно в другом месте. У меня много знакомых и вначале, хотела эту клинику всем рекомендовать, теперь, у меня желания такого не, потому что это какой-то разводняк на деньги.

Олена, 26.07.2024
Центры поблизости