Диагностический центр
  • Wi-Fi зона

• пн - вс : 8:00 - 20:00

ул. Вадима Гетьмана 1-А

Соломенский, м.Шулявская

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе
реальных отзывов пациентов

Кваліфікований лікар який провів діагностику.

Ольга, 27.07.26

Все нормально було на візиті у клініку, дуже дякую.

Анна, 25.07.26

Дуже все комфортно було у цій клініці. Дуже мені все тут сподобалося. Максимально комфортна обстановка. Дуже приємний лікар проводила діагностику УЗД. Видно що фаховий спеціаліст, уважно все оглянула, довго та тотожно все робила. Гарно проконсультувала, написала всі висновки, все чітко описала, також надала й електронні всі висновки. Я дійсно дуже залишилася задоволена візитом у цю клініку.

Наталія, 23.07.26

Зустріла свого лікаря в якої була в іншій клініці. Гарні враження візиту лікар та персонал сподобались.

Світлана, 22.07.26

В клініку зверталась на УЗД судин шиї. Все було дуже якісно, педантично, лікарка дуже приємна

Ірина, 13.07.26

Дякую, все супер, все добре.

Лілія, 11.07.26

Все було добре на візиті. Мене все влаштувало.

Наталя, 06.07.26

Візит пройшов нормально, нас зразу прийняли, хоч ми приїхали раніше у клініку, без будь-яких затримок по часу. Сервіс у клініці дуже хороший, адекватні лікарі. Все було тут добре, дякуємо за допомогу.

Октай, 05.07.26

В клініку зверталась на діагностику доплерографію судин голови та шиї. Прийом дуже сподобався, дуже кваліфікований спеціаліст, все розказав, підказав що правильно потрібно робити. Персонал клініки дуже привітний, ввічливий. Клініка дуже комфортна, зауважень не було

Соломія, 04.07.26

Все добре, сподобалося обслуговування в клініці. Лікар, яка проводила діагностику, дуже компетентна, все пояснила за результатами обстежень.

Анна, 18.06.26
Центры поблизости