4.8
113 відгуків

Здоров'я столиці

Діагностичний центр

У медичному центрі «Здоров'я столиці» пацієнтам будь-якого віку пропонується широкий спектр діагностичних послуг, що дозволяють встановити точний діагноз при збоях в роботі будь-якої системи організму. Так, в центрі «Здоров'я столиці» проводяться ультразвукові і доплерографічні дослідження (на ультразвуковому сканері Logiq 7), а також ендоскопічна діагностика. Ну а досвідчені лікарі-діагности і сертифіковане обладнання забезпечують найвищу якість діагностики. ще

• Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 9:00-16:00
  • Вс: выходной

вул. Шовковична, 34 в. На карті

Шевченківський , м.Арсенальна

В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

«Здоров'я столиці» є комплексним сімейним медичним центром, де пацієнтам крім лікарської консультативної допомоги та амбулаторного лікування надається якісна діагностика зі застосуванням новітнього обладнання, зареєстрованого в Україні.

Перелік послуг, які виявляються в медичному центрі «Здоров'я столиці»:

• ендоскопічна діагностика:
    • УЗД м'яких тканин;
    • УЗД лімфовузлів;
    • УЗД черевної порожнини;
    • УЗД ОМТ абдомінальним і вагінальним датчиками;
    • УЗД сечового міхура і нирок;
    • УЗД передміхурової залози ректальним датчиком;
    • УЗД надниркових залоз;
    • судин нирок;
    • судин голови та шиї;
    • судин статевого члена;
    • судин нижніх кінцівок.

Ультразвуковий і доплерографічний спектр досліджень в медичному центрі «Здоров'я столиці» виконується на високоточному ультразвуковому сканері LOGIQ 7 від General Electric Healthcare (Великобританія). Завдяки вбудованій унікальній архітектурі TruScan сканер LOGIQ 7 володіє величезною обчислювальної силою з можливістю маніпулювання зображенням, що забезпечує точність і гнучкість дослідження.

Також, дана технологія дозволяє проводити дослідження в таких режимах, як:

• режим кодованих гармонік;
  • режим кодованого випромінювання;
  • режим максимального дозволу кровотоку;
  • режим кодованої контрастної гармоніки і ін.

У комплекті з LOGIQ 7 йде цілий набір зовнішніх і порожнинних датчиків (абдомінальний, ректальний, вагінальний), а також є модуль програм для проведення стрес-ехо досліджень і інші можливості.

Переваги проведення діагностики в центрі «Здоров'я столиці»:

• комфортне розташування центру;
  • широкий вибір діагностичних послуг;
  • висока кваліфікація лікарів-діагностів;
  • найкраще обладнання від лідерів ринку медичного обладнання;
  • можливість консультації у профільного спеціаліста відразу після дослідження;
  • доступна цінова політика.

Была на холтеровском мониторинге, сначала сказали, что результаты дадут сразу по окончанию обследования, но в итоге оказалось что ещё несколько дней нужно ждать. Каждый говорит разную информацию.

Вера, 02.09.2020

Мне назвали одну цену, а заплатил я больше. Доктор был уже в возрасте, грубил. Мне не понравилось.

Руслан, 27.12.2019

В клинике удобно, комфортно и без очередей.

Катерина, 26.12.2019

Очень комфортно и чувствуется, что специалисты знают свое дело.

Юрий, 09.12.2019

В клинике, в самом рентген кабинете, происходил ремонт и при входе также, строительные роботы. Но врач, мне понравился! Хорошо все сделал.

Светлана, 22.11.2019
Дивитися всі відгуки