вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1
Подільський, м.Нивки м.Сирець
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
вул. Межова, 23 Б
Подільський, м.Мінська м.Героїв Дніпра
вул. Спаська, 5
Подільський, м.Контрактова площа
Діагностичний центр Нью Клініки (New Clinic) складається з команди досвідчених прогресивних лікарів, що пропагують сучасний, технологічний підхід до діагностики захворювань, заснований на досвіді провідних світових медичних центрів.
вул.Почайнинська, 25/49, офіс 73
Подільський, м.Контрактова площа
Центр Мамології № 1– сучасний багатопрофільний медичний центр. Ми надаємо нашим пацієнтам якісну медичну допомогу, комфортний сервіс. Пропонуємо консультації спеціалістів, мамографію, УЗД, ендоскопію та інші обстеження.
вул .Оболонська, 6
Подільський, м.Контрактова площа м.Тараса Шевченка
Клініка пластичної хірургії та естетичної медицини «Віртус» сьогодні - це найбільший сучасний центр, в якому виявляється цілковитий спектр діагностичних послуг в сфері дерматоонкології, гінекології, мамології, ендокринології, косметології, а також проводиться комплексна діагностика в пластичній та естетичній хірургії.
вул. Костянтинівська, 57
Подільський, м.Контрактова площа м.Тараса Шевченка
вул. Верхній Вал, 28-30
вул. Сагайдачного, 25
Подільський, м.Поштова площа
Клініка спеціалізується на акушерстві, гінекології, дитячої гінекології, імунології. Консультативний прийом, лабораторна діагностика в гінекології, інструментальні методи досліджень: цифрова кольпоскопія, вагінальне УЗД ОМТ. Біопсія і хірургічне лікування патології шийки матки, амбулаторна хірургія у гінекології під місцевою анестезією.
пр. Свободи, 22, 1 поверх
Подільський, м.Нивки м.Сирець