Діагностичний центр

Наш центр оборудован ультрасовременным высокоточным диагностическим оборудованием от ведущих мировых производителей медицинской техники. Кроме этого, у нас есть возможность проведения всех необходимых современных лабораторных исследований для контроля за состоянием здоровья. Таким образом, у нас вы сможете получить полный комплекс необходимых диагностических исследований в максимально короткие сроки.

• пн - сб : 8:00 - 19:00
  • нд : вихідний

вул. Сікорського, 1 (Житловий комплекс «Зелений острів 1»)

Шевченківський, м.Берестейська

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Діагностика відіграє важливу роль у підтвердженні чи встановленні діагнозу, а й у виборі тактики лікування, і навіть відстеження прогресу кожному з етапів одужання.

Наш центр обладнано ультрасучасним високоточним діагностичним обладнанням від провідних світових виробників медичної техніки. Крім цього, ми маємо можливість проведення всіх необхідних сучасних лабораторних досліджень для контролю за станом здоров'я. Таким чином, у нас ви зможете отримати повний комплекс необхідних діагностичних досліджень у максимально короткий термін.

У нас можна пройти такі дослідження:

• спірографія,
  • повний спектр ультразвукових досліджень дорослих та дітей,
  • кольпоскопія,
  • авторефрактометрія,