У Центрі «Нейромед» є унікальний для України магнітно-резонансний томограф Philips Achieva 3.0 Tesla. Даний апарат дозволяє виявити найменші зміни в організмі людини, за рахунок потужності магнітного поля в 3 Тесла.
вул. Платона Майбороди, 32
Шевченківський, м.Лук'янівська
Діагностичний центр Universum Clinic (Універсум Клінік) - це злагоджена робота провідних фахівців і комплекс прогресивних технологій у сфері діагностичних досліджень. У центрі проводиться ультразвукова, функціональна діагностика, застосовуються ендоскопічні методи, націлені на дослідження органів і системи для раннього виявлення захворювань.
вул. Володимира Винниченка (раніше Ю. Коцюбинського), 4
Шевченківський, м.Університет м.Лук'янівська м.Золоті ворота
Avicenna Med — сучасна багатопрофільна клініка в Києві, що надає повний спектр медичних послуг: консультації вузькопрофільних спеціалістів, діагностику, лабораторні дослідження, малоінвазивні та пластичні операції, а також відновлення після операцій у комфортних палатах. Клініка працює 24/7 для вашої зручності та безпеки.
вул. Дегтярівська, 48
Шевченківський, м.Шулявська м.Лук'янівська
вул. Ю. Іллєнка, 5 Б
вул. Загорівська, 23
Шевченківський, м.Лук'янівська
Медичний центр “Філософія Здоров’я” — сучасна мультипрофільна клініка у Києві! Ми пропонуємо широкий спектр медичних послуг для дорослих та дітей, забезпечуючи високий рівень догляду та комфорту для наших пацієнтів. Незалежно від вашої потреби, ви зможете знайти спеціаліста в області стоматології, гінекології, ультразвукової діагностики, педіатрії, неврології, отоларингології, проктології, кардіології, флебології, дерматології, косметології та інших.
вул. Загорівська, 1Г
Шевченківський, м.Лук'янівська
«Гармонія здоров'я» – це мережа медичних центрів у м. Київ. Наші медичні центри представлені як на лівому, так і на правому березі Дніпра. Вже 15 років ми вдосконалюємо стандарти якості медичних послуг, формуючи команду фахівців, яким довіряють тисячі пацієнтів. Власна лабораторія, сучасне обладнання та окремий операційний блок – все це дозволяє надавати вам повний спектр медичних послуг для всієї родини якісно, швидко та централізовано.
вул. В'ячеслава Чорновола, 12
Шевченківський, м.Лук'янівська
Клініка «Меділенд» надає послуги за такими напрямками медицини, як хірургія, флебологія, гінекологія, мамологія, неврологія, ендокринологія, проктологія та ін. В клініці проводяться інструментальні дослідження (колоноскопія, фолікулометрія, ехогістеросальпінгографія, УЗД, дуплексне сканування) на найбільш сучасному обладнанні, забезпечуючи високу точність діагностики.
вул. Маршала Рибалка, 11-Б
Шевченківський, м.Лук'янівська
Інститут планування сім'ї (IPF) являє собою медичний заклад, в якому працюють високопрофесійні лікарі, що поєднують клінічну, науково-дослідницьку та практичну медицини. Провідний напрямок клініки - комплексне лікування безпліддя (комбіновані репродуктивні програми, запліднення, включаючи донорські програми та сурогатне материнство). До того ж IPF має кріо банк, який безпечно зберігає ембріони і гамети протягом тривалого часу.
вул. Платона Майбороди, 8
Шевченківський, м.Лук'янівська
«Оксфорд Медікал» на Глибочицькій - багатопрофільний медичний центр, що пропонує послуги дорослим та дітям. Діагностичні кабінети клініки обладнані високоточним обладнанням Toshiba Nemio XG, що дозволяє проводити обстеження швидко і з максимальним комфортом для пацієнта
вул. Глибочицька, 40х
Подільський, м.Лук'янівська