Відгуки про діагностичний центр НЕЙРОМЕД, Центр МРТ діагностики
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Все пройшло добре. Професійні фахівці, ввічливий персонал. Ви офігенські молодці.
Клініка дуже сподобалася. Комфортне перебування було у цій клініці, надзвичайно доброзичливе ставлення було зі сторони медперсоналу. Про все попереджають, гарно все пояснюють, все виконують обережно та якісно. Дуже зручно що у клініці є спеціальні кабінки де можна переодягнутися та підготуватися до діагностики. Загалом клініка чудова, візит пройшов дуже добре.
Задоволена проведенням діагностики, все добре, дякую.
Дуже тактовне, тепле, професійне обслуговування.
Мені все сподобалося, вже другий рік роблю в клініці МРТ, обслуговування дуже класне. Візитом в клініку задоволена
Зручна, комфортна клініка. Дуже приємний та люб'язний персонал у клініці.
Дуже хороше обслуговування було у клініці. Все пройшло доволі швидко, добре та якісно. Нічого поганого сказати про цю клініку не можу, все дуже сподобалося.
В клініку зверталися у вечері, було мало людей, все було спокійно, прийняли по запису. Одразу обслужили, одразу розповіли як буде відбуватися діагностика. Клініка добре спрацювала, ми задоволені обслуговуванням
Сподобалася клініка, легко було знайти дану клініку - це дуже сподобалося. Зробили все що потрібно було зробити, досить швидко та якісно. Загалом клінікою я залишився задоволений.
Добре все пройшло, було комфортно. Сподобалось у клініці. Дякую.
В кілініці все сподобалося, персонал ввічливий, все пройшло добре
Візитом задоволена, почувала себе комфортно. Дякую.
Проходила в клинике МРТ- исследование органов малого таза. Впечатление самое приятное. Мощный современный аппарат. Чистое, уютное помещение. Пригласили на процедуру вовремя, ждать не пришлось ни минуты. Персонал вежливый, доброжелательный и опытный. У меня давно проблемы с венами. После установки катетера в клинике "Нейромед" ( вводили контраст) впервые за много лет я не обнаружила даже крохотного следа от укола. Поскольку МРТ мне было назначено на 18.45, результат я получила утром следующего дня на Viber. Все четко и оперативно. Особую благодарность хочу выразить опытнейшему врачу Козаренко Т.М. Она сделала очень точное и подробное описание снимков. Это настоящий Доктор! Настоящий Профессионал! Я искренне рекомендую клинику "Нейромед" всем, кому нужно пройти МРТ-диагностику.
Клинику нашла легко - сначала по картам, потом визуальной навигации (несколько заметных табличек (МРТ Нейромед), которая ведёт прямо ко входу. Сама клиника - чистая, приятный глазу небольшой офис с приемной и несколькими помещениями. По записи прошла в свое время, не пришлось ждать. МРТ делали ровно то время, которое назвали, проконтролировали необходимые условия (отсутствие металлических украшений, телефона и прочего), предоставили комнату для переодевания, в которой можно оставить вещи и закрыть на ключ, так что о сохранности можно не беспокоиться. Результат обещали через час-полтора, получила довольно быстро. Из-за небольшого размера помещения внутри ждать результата негде, но на улице неподалеку есть две лавочки. О готовности результата сообщили по телефону. В целом, клиникой я довольна и рекомендую
Тяжело было найти. А так все понравилось, хороший персонал.