Психологічні клініки в Одесі (50)

Дивитись Психологів Одеси
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Приватний кабінет психолога Сагайдак А.В.
add_box Психологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Буніна, 21на карті
add_box Психологія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Спиридонівська, 21 на карті
Приватний кабінет психолога Анни Марченко
Wi-Fi зона
ул. Левитана, 105Дна карті
«Максимум», Центр розвитку мови
add_box Логопедія Психологія Психотерапія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Wi-Fi зона
«Максимум» — перший в Малиновському районі міста Одеси центр розвитку мови. Медичний заклад надає приватну індивідуальну допомогу в корекції мовних порушень у дітей і дорослих і розвитку мови як такої.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Космонавтів, 36, каб. 601/1, 601/2, 601/3на карті
Приватний кабінет психолога-психотерапевта Катерини Штефан
add_box Психологія Психотерапія Сексологія ... ще
Паркінг
У кабінеті психолога-психотерапевта проводяться індивідуальні консультації, а також сеанси сімейної та групової психотерапії. Лікар надає психологічну допомогу, допомагає зробити особисте життя більш гармонійним, знайти внутрішні ресурси і стимули для побудови успішної кар'єри, налагодити батьківсько-дитячі та подружні стосунки, позбутися від панічних атак і депресії, впоратися з вегето-судинною дистонією, переїданням та іншими розладами психіки.
access_time_filled вт - пт : 10:00 - 21:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. В'ячеслава Чорновола 4, кабінет 32на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр клінічної психології «Содєйствіє»
add_box Дієтологія Психологія Психотерапія ... ще
Центр клінічної психології «Сприяння» надає послуги з психотерапії, клінічної психодіагностики та психокорекції різних проблем і порушень. Приймаються клієнти різного віку з депресіями, фобіями, особистісними і важкими психічними розладами
access_time_filled вт - ср : 13:00 - 17:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Довга, 45на карті
Приватний кабінет психолога Анни Шурінової
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Сертифіковані спеціалісти кабінету працюють з людьми які страждають від депресії, тривалих страхів і тривог, проблем з рідними і близькими, недооцінювання себе, безсонням, дратівливістю і втратою себе як особистості. Терапію проводять в напрямках; арт-терапія, психоаналіз, символ-драма.
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Корольова, 29ана карті
Приватний кабінет психолога Лемещука Олексія Вадимовича
add_box Психологія Психотерапія Сексологія ... ще
Приватний кабінет Лемещука Олексія Вадимовича надає професійну медичну допомогу за такими напрямками, як: психологія, психотерапія, сексологія. У ПК доктора Лемещука лікують різний спектр психологічних захворювань і патологій
access_time_filled пн - чт : 12:00 - 21:00 access_time_filled нд : 12:00 - 19:00 access_time_filled пт : вихідний access_time_filled сб : вихідний
вул. Рішельєвська, 33, офіс №37на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психоаналітика Салій Ю.А.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет психоаналітика Салій Ю.А., сертифікованого фахівця Європейської Конфедерації психоаналітичних психотерапий. У кабінеті проводять: психологічне консультування, психодинамічну психотерапію, психоаналіз.
access_time_filled пн - нд : 11:00 - 20:00 access_time_filled чт : 12:00 - 20:00
вул. Базарна, 71на карті
Приватний кабінет психолога Бєлової Олени Віталіївни
add_box Психологія ... ще
Приватний кабінет психолога Бєлової Олени Віталіївни надає сучасну психологічну допомогу для дорослих пацієнтів. У ПК психолога Бєлової вам допоможуть впоратися з: тривожністю; самотністю; особистісними кризами; прийняттям себе; питаннями сексуальності
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Канатна, 11 (Gestalt HUB)на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Vita Sana Medical Group (Віта Сана Медікал Груп)
add_box Наркологія Психіатрія Психологія Психотерапія Стаціонар ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Vita Sana Clinic – провідна приватна психіатрична клініка та сучасний геріатричний центр. Незалежні відділення центру дозволяють одночасно надавати допомогу пацієнтам різного профілю. Лікарі клініки Vita Sana надають психіатричну, психотерапевтичну та наркологічну медичну допомогу експертного рівня – беруться за складні випадки, випадки з лікарською резистентністю та пацієнтів, яким не змогли допомогти інші клініки.
вул. Жуковського 13 на карті