Психіатричні клініки в Києві в районі Солом'янський (9)

Дивитись Психіатрів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Мережа центрів ментального здоров’я Dr. Isaenko на вул. Генерала Шаповала
Приватний центр ментального здоров'я психіатра, психотерапевта Ісаєнко Світлани Володимирівни допомагає пацієнтам з різними розладами психіки.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Генерала Шаповала(Механізаторів) 2на карті
Солом'янський м.Вокзальна
Приватний кабінет психолога Табачникова С.І.
Паркінг
Приватний кабінет психолога Табачникова С.І. - Надає психологічну допомогу кожному клієнту. Авторські методики психологічної корекції професора Табачник С.І. позбавлять алкогольної, тютюнової, ігрової, наркотичної та інших видів залежностей. Також у кабінеті надається психологічна допомога при невротичних та соматоформних розладах.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Олександра Кониського (Тургенєвська), 11на карті
Солом'янський м.Університет м.Золоті ворота
Юніком Медікал

Юніком Медікал

Медичний центр
Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Юніком Медікал – ліцензований медичний центр, який надає широкий спектр медичних послуг в наркології, психіатрії, терапії, кардіології, неврологіі та паліативній допомозі.
вул. Миколи Голего, 7 Бна карті
Солом'янський м.Шулявська м.Політехнічний інститут
Медичний центр  «MSU CLINIC»
32відгуки
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
«MSU CLINIC» – медичний центр, що спеціалізується на профілактиці, відновленні та реабілітації, діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань. У штаті центру MSU CLINIC – висококваліфіковані спеціалісти та обладнання експертного класу. Команда фахівців докладає всіх зусиль, щоб допомогти тим, хто звернувся за допомогою, повернути фізичне здоров'я до повноцінного життя.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Генерала Шаповала 2, ЖК «Смарагдовий»на карті
Центр психотерапії доктора Белова
4.7
12відгуків
Центр психотерапії лікаря Бєлова є приватну клініку ментального здоров'я для дорослих і дітей. В клініку звертаються пацієнти із запитом набуття психічного здоров'я, лікування широкого кола психоемоційних і поведінкових проблем у дорослих і дітей, а також по делікатних питань психічного життя, сімейних проблем, самопізнання, особистісного та професійного розвитку, знаходження гармонії і стабільності в житті
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
вул. Кудряшова, будинок 7, офіс 350на карті
Центр Петра і Павла, клініка лікування алкоголізму
«Наркологічна клініка Петра і Павла» - це клініка, в якій досвідчені лікарі проводять лікування алкоголізму, а також інших видів залежностей і супутніх порушень психіки. Завдяки сучасному обладнанню проводиться діагностика, що дозволяє точно оцінити стан пацієнта. В даному медичному закладі створені всі необхідні умови для перебування пацієнта протягом тривалого часу, адже алкоголізм, як і інші залежності, неможливо вилікувати за кілька днів. Лікарі впливають на біохімічні процеси в організмі пацієнта, одночасно проводиться психологічна робота, спрямована на добровільну відмову від спиртного.
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 21:00
проспект Відрадний, 87на карті
Солом'янський м.Шулявська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватна клініка психіатрії, наркології та психотерапії «New Life»
Приватний медичний центр, який надає допомогу в лікуванні, реабілітації і діагностиці психічних, наркологічних та психологічних розладів. Лікування: наркоманії, алкоголізму, гральної залежності, депресії, неврозів, ОКР, біполярного розладу, шизофренії, тривоги
вул. Кучмин Яр, 19на карті
Солом'янський м.Вокзальна м.Університет м.Олімпійська
вул. Княжий Затон, 11на карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
село Гора, вул. Франка, 18на карті
Київська область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр клінічної психології та психіатрії«Rida» (Ріда)
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр спеціалізується на наданні послуг (діагностика, лікування, реабілітація та психологічний супровід) людям з залежностями, психічними розладами і тим, хто потребує психологічної допомоги: консультація, діагностика стану пацієнта; лікування пацієнтів з залежностями ( обрив вживання ПАР, медикаментозна і психологічна допомога весь курс лікування); лікування пацієнтів з психічними розладами (медикаментозна допомога, консультування, корекція на всіх етапах); реабілітація за різними програмами людей з залежностями та з психічними розладами; психологічна допомога та підтримка. Досвідчені і кваліфіковані спеціалісти. Преміальна якість послуг.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
проспект Лобановського 5Ана карті
Солом'янський
Клініка Олега Василенко
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Мережа наркологічних клінік Олега Василенко- це місце де будь яка людина може отримати професійну допомогу по лікуванню від алкогольної залежності. Ми надаємо послуги з кодування від алкоголізму, виведення з запою, а також проводимо психологічну реабілітацію. Наша клініка успішно працює на території України з 2014 року та за цей час допомоги вилікуватися від залежності 100000 тисяч чоловік, це майже 10000 тисяч чоловік що року. Наші лікарі це люди з вищою медичною освітою, які мають досвід роботи від 15 до 40 років в напрямку наркології та психіатрії.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Авіаконструктора Антонова 5 Бна карті
Дивитись Психіатрів Києва

Психиатрия – раздел клинической медицины, который изучает психические расстройства, занимается их лечением, профилактикой и изоляцией лиц с психическими отклонениями, являющихся потенциально опасными для себя или окружающих.

Симптомы. Заметные личностные сдвиги: депрессивные настроения, появление апатии и странных идей, сильная необоснованная тревога, развитие неспособности справиться с каждодневными делами, резкие падения и взлеты настроения, вспышки ярости, гнев, неадекватное поведение, нарушение мышления, мысли и разговоры о самоубийстве.

Диагностика: осмотр пациента, наблюдение за поведением, опрос (жалобы, анамнез), опрос близких; нейрофизиологические методы: электроэнцефалография (ЭЭГ), реоэнцефалография (РЭГ), эхо-энцефалография (ЭхоЭГ); рентген, краниография, ангиография, компьютерная томография.

Лечение. Фармакологические психотропные препараты: назначают перорально (порошки, таблетки, драже, сироп, капли) или в виде внутримышечных инъекций. В экстренных случаях, для быстроты эффекта, используют внутривенное введение или капельное вливание. Психотерапия: на первичных стадиях заболеваний или после стационарного лечения.