Сторінка 2. Сторінка 2:Клініки Терапевтичні у Києві - Позняків району (20)
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Пн-Сб: 9:00-19:00
- Пн-Пт: 9:00-17:00
- Сб: вихідний
- Нд: вихідний
Doctor Home - це медичні послуги вдома та в клініці за доступними цінами! Основна спеціалізація - це надання первинної медичної допомоги вдома. До ваших послуг: педіатр, терапевт, медсестра, невропатолог, отоларинголог (ЛОР), хірург, ендокринолог, ортопед, дерматолог. Медичний центр постійно розширює перелік своїх фахівців, щоб Ви мали можливість отримати консультацію вдома/в клініці/ онлайн з будь-якого питання про своє здоров'я чи здоров'я Ваших близьких!
вул. Драгоманова, 2-Б. На карті
Дарницький , м.Позняки
вул. С. Данченка 32 Б. На карті
Подільський
Лікарі терапевти в даній клініці
дивитись всеКлініка естетичної медицини пропонує пацієнтам комплексний підхід до збереження і продовження здоров’я, молодості, краси та довголіття. Основні напрямки клініки: дерматологія, дерматохірургія, дерматокосметологія, ендокринологія, естетика тіла. ще
Багатопрофільна клініка для всієї родини, надає послуги висококваліфікованих лікарів різних спеціальностей за такими напрямками: терапія, фізіотерапія, апаратна та ін'єкційна косметологія, педіатрія, традиційна і нетрадиційна медицина, неврологія, вертебрологія та ін.
вул. Драгоманова, 31 б. На карті
Дарницький , м.Харківська, м.Позняки
вул. Героїв Дніпра, 67. На карті
Оболонський , м.Героїв Дніпра
вул. Івана Драча 3. На карті
Шевченківський , м.Лук'янівська
Лікарі терапевти в даній клініці
дивитись всеНаш медичний центр, що працює з 2008 року, у 2024 році пережив значний ребрендинг та суттєве оновлення спектру послуг. Ми пишаємося тим, що вже понад 15 років надаємо високоякісну та кваліфіковану медичну допомогу, яка відповідає сучасним стандартам охорони здоров'я ще
Стоматологічна клініка Ddent - медичний центр, що надає повний спектр стоматологічних послуг. У клініці представлені такі напрямки, як: ортопедія, ортодонтія, терапія, хірургія. Діє дитяче відділення ще
Засновники клініки Mydent — стоматологи в другому поколінні. Тому, любов і турбота про здоров'я кожного — головна цінність і місія клініки. Фахівці Mydent проходили навчання в найпрестижніших університетах країни і Європи. Всі матеріали, обладнання, кожна деталь тут відповідає світовим стандартам. ще
Медичний центр Дерматології та Алергології спеціалізується на лікуванні всіх видів шкірних захворювань, захворювань волосся і нігтів дорослих і дітей. Проводять дослідження та видалення новоутворень шкіри. В медичному центрі проводиться цифрова дерматоскопія на німецькому апараті FotoFinder ATBM Master, який вважають найкращим серед дерматоскопів в усьому світі. Це дозволяє найбільш детально оглянути новоутворення на шкірі, точно поставити діагноз та визначити подальші дії. Додатково клініка спеціалізується на естетиці та проблемах вікових змін і пропонує великий спектр ін’єкційних та апаратних процедур. Медичний центр пропонує лікування пігментних плям, судин на шкірі обличчя і тілі, акне (вугрової хвороби), розацеа на найкращому в своїй галузі апараті Lumenis M22. ще
вул. Дніпровська набережна, 25Б. На карті
Дарницький , м.Осокорки, м.Позняки
Клініка «Мілада» спеціалізується на лікуванні бронхіту, бронхіальної астми, а також інших хвороб, використовуючи унікальну методику алерголога-пульмонолога Станіслава Йосиповича Дембіцького. У клініці ведуть прийом фахівці з гастроентерології, іррідодіагностики, кардіології, сексопатології, вертебрології, психотерапії, фітогомеопатії, психотерапії. У «Мілада» проводять квантову терапію, голкорефлексотерапію, психоаналіз, діагностику по Фоллю ще
вул. А. Ахматової, 16а, 2 поверх. На карті
Дарницький , м.Позняки
Сімейна лабораторія здоров'я «GenLab» - це центр нового покоління, в якому надають медичну допомогу висококваліфіковані лікарі. Для діагностичних та лабораторних досліджень використовується тільки якісне і сучасне обладнання ще
Медичний центр «Хомо Медика» — об'єднання професіоналів високого рівня, які добре відомі в медичних колах і серед вдячних пацієнтів. Зручне розташування біля м. Позняки, комфортні умови і сучасне обладнання. ще