Терапевтичні клініки в Києві (208)

Дивитись Терапевтів Києва
За назвою
Клініка Варта

Клініка Варта

37відгуків
Клініка «Варта» — це експертна діагностика та медична допомога, що базується на принципах доказової медицини та персоніфікованому підході до пацієнта.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Ломоносова, 33/43на карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Теремки м.Васильківська
MC-Vitaplus

MC-Vitaplus

32відгуки
Медичний центр «Vitaplus» надає своїм пацієнтам високоякісні лікувальні та діагностичні послуги. У центрі працюють досвідчені лікарі таких спеціальностей, як: гінеколог, терапевт, психолог, косметолог, лікар УЗ-діагностики та ін. Центр оснащений сучасним лікувальним і діагностичним обладнанням (УЗД-апарат, кольпоскоп, апарат для радіохвильової терапії та ін.)
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
проспект Правди, 5Бна карті
Подільський м.Оболонь м.Мінська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет сімейного лікаря, терапевта, фізіотерапевта Білоус М.М.
Приватний кабінет лікаря Білоус М. Н. спеціалізується на сімейній медицині, терапії та фізіотерапії. Доктор проводить діагностику і лікування гострих і хронічних захворювань серцевої, дихальної та травної систем
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 14:00 access_time_filled вт - сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Шумського, 4-ана карті
Дніпровський м.Лівобережна
Ноу Хау Мед

Ноу Хау Мед

16відгуків
Медичний центр «Ноу Хау Мед» є комплексною медичною системою, що забезпечує точну і високоінформативну діагностику, ефективне лікування та попередження різних захворювань органів і систем, тонко об'єднуючи методи апаратного лікування, фізичного впливу та психологічної підтримки.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 10:00 - 17:00
вул. Героїв Сталінграду, 2Дна карті
Оболонський м.Оболонь
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Медичний центр «Клініка Нова»
Клініка Нова - багатопрофільний медичний центр з надання широкого спектру послуг на всіх етапах лікування від діагностики і терапії до реабілітації. Висока технічна оснащеність центру сучасним обладнанням і досвідчений персонал, дозволяють вирішувати найскладніші клінічні завдання будь-якого напрямку.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Митрополита Андрія Шептицького, 10на карті
Дніпровський м.Лівобережна
Гомеопатія від Попових
14відгуків
Гомеопатична клініка Попових — це центр, що спеціалізується на гомеопатичних методах лікування поряд з сучасними методами діагностики (ЕКГ, УЗД). У клініці пацієнти можуть отримати консультацію лікарів нетрадиційної і сімейної медицини, терапевтів, гінекологів, кардіологів
add_box Гінекологія Гомеопатія Кардіологія Педіатрія Терапія ... ще
Гомеопатична клініка Попових надає своїм пацієнтам високоякісне лікування захворювань за допомогою гомеопатичних методів. У клініці працюють: гомеопати, терапевти, педіатри, гінекологи, кардіологи, лікарі спортивної медицини. Також в клініці можна отримати діагностичні послуги (УЗД, ЕКГ)
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 10:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Гарматна, 21/30на карті
Солом'янський м.Шулявська
add_box Гомеопатія ... ще
Гомеопатична клініка Попових проводить лікування пацієнтів нетрадиційною медициною на основі сучасних технологій. Фахівці зможуть надати допомогу в таких напрямках, як: сімейна медицина, гінекологія, спортивна медицина, терапія, кардіологія, педіатрія, гомеопатія
вул. Будівельників, 30на карті
Дніпровський м.Дарниця
Янченко Клініка
13відгуків
Янченко Клініка — це багатопрофільна клініка, що надає якісні медичні послуги амбулаторно–поліклінічного характеру дорослим та дітям більше ніж 20 направленням. В клініці проводяться лабораторні та інструментальні дослідження (аналізи, УЗД, ЕКГ), мембранний плазмаферез, PRP-терапія (плазмоліфтінг) та ін.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 17:00
вул. Рижська, 73гна карті
Шевченківський м.Сирець м.Дорогожичі
Поліш Мед

Поліш Мед

10відгуків
Медичний центр «Polish Med» був створений для надання медичної допомоги пацієнтам із захворюваннями вуха, горла, носа на сучасному європейському рівні. Діагностика і лікування в клініці проводяться відповідно до міжнародних стандартів і принципів доказової медицини (evidence-based medicine), з використанням тільки тих методів і засобів, ефективність і безпека яких доведена.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 14:00
вул. Полтавська, 10на карті
Шевченківський м.Лук'янівська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги
Київська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги цілодобово надає екстрену медичну допомогу. Приймає пацієнтів з гострими захворюваннями хірургічного та нейрохірургічного профілів, з травмами, отруєннями, переохлаждениями. КМКЛШМД разом З Київським міським центром серця створює комплекс для надання багатопрофільної невідкладної допомоги
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Братислвська,3на карті
Дніпровський м.Дарниця м.Лісова
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Лікувально-діагностичний центр «Алое плюс» (Алое+)
4.8
6відгуків
Лікувально-діагностичний центр «Алое плюс» (Алое +) - це приватний медичний заклад, що спеціалізується на наданні кваліфікованої консультативної та лікувальної допомоги. Центр був заснований в 2016 році, основним принципом при формуванні центру було створення колективу професійних фахівців з високоморальними людськими якостями.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Харківське шосе, 11на карті
Дніпровський м.Дарниця