Психотерапевтичні клініки в Києві (167)

Дивитись Психотерапевтів Києва
clear
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Приватна клініка психіатрії, наркології та психотерапії «New Life»
add_box Наркологія Психологія Психотерапія Психіатрія Реабілітологія ... ще
Приватний медичний центр, який надає допомогу в лікуванні, реабілітації і діагностиці психічних, наркологічних та психологічних розладів. Лікування: наркоманії, алкоголізму, гральної залежності, депресії, неврозів, ОКР, біполярного розладу, шизофренії, тривоги
вул. Кучмин Яр, 19на карті
Солом'янський м.Вокзальна м.Університет м.Олімпійська
вул. Княжий Затон, 11на карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
село Гора, вул. Франка, 18на карті
Київська область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Кабінет приватного психотерапевта – лікаря Д'яконова В.Н.
Паркінг Wi-Fi зона
У приватному кабінеті Дьяконова Віталія Миколайовича надається кваліфікована допомога у вирішенні питань по психотерапії, психології. Досвідчений лікар, який спеціалізується на консультуванні людей в складних життєвих ситуаціях, займається психодіагностикою, психотерапією, сімейним консультуванням, лайф-коучингом, бізнес-коучингом.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 22:00
вул. Кропивницького, 18на карті
Печерський м.Палац Спорту
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психотерапевта Козачиної О.В.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
У приватному кабінеті психотерапевта Козачиної Є. В. надають допомогу пацієнтам з труднощами у відносинах, при переживанні розлучення, конфліктів, при почутті невпевненості, комплексах, пригніченості, труднощах в інтимному житті, різних кризах, відчутті «порожнечі» в душі, нав'язливих думках і багатьох інших станах і симптомах, що спричиняє гнітючий вплив на пацієнтів.
access_time_filled пн - пт : 12:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Боричів Тік 5, студія психотерапії "АТМАН"на карті
Подільський м.Поштова площа м.Контрактова площа
Psylife - сучасна психотерапія

Psylife - сучасна психотерапія

Практикуючий лікар
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Psylife - це центр сучасної психотерапії, психології та навчання. Клієнти можуть отримати якісну психотерапевтичну допомогу в складних життєвих ситуаціях, при різних душевних станах і кризах, взяти участь в майстер-класах і лекціях, а також отримати класичну освіту по психотерапії
access_time_filled пн - сб : Цілодобово access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Кавказька 9на карті
Солом'янський м.Вокзальна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет психолога Клімова К.В.
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Приватний кабінет психолога Климова К.В. надає послуги висококласного лікаря-психотерапевта. Приємна атмосфера, індивідуальний підхід і зацікавленість у вирішенні проблем пацієнта (розладів харчової поведінки, депресивних і тривожних розладів, психосоматичних розладів та ін.) Роблять даний медичний заклад одним з кращих у своєму роді в Києві
add_box Психологія Психотерапія ... ще
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пр. 40-річчя Жовтня, 48на карті
Голосіївський м.Голосіївська м.Деміївська
вул. Горького, 6 на карті
Шевченківський м.Палац Спорту м.Площа Українських Героїв
Медичний центр Святого Пантелеймона на вул. Сімферопольській
add_box Акушерство Алергологія Андрологія Венерологія Гастроентерологія Дерматологія ... ще
Медичний центр Святого Пантелеймона був відкритий в 2001 році родиною лікарів, які поставили собі за мету надавати якісну кваліфіковану медичну допомогу. Центр названий ім'ям цілителя Святого Пантелеймона. Досвідчені лікарі вже більше 15-ти років надає широкий спектр медичних послуг, покращуючи їх якість з кожним роком.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Симферопільська, 19/1на карті
Дарницький м.Харківська
Кабінет психологічної допомоги Наталії Наливайко
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Качественная психотерапевтическая и психологическая помощь в решении трудной жизненной ситуации, преодолении кризиса, изменение неуспешного жизненного сценария, выработка стрессоустойчивости и наработка психологической модели поведения, которые позволят самостоятельно и успешно справляться с проблемными жизненными ситуациями.
access_time_filled пн : 13:00 - 17:00 access_time_filled чт : 11:00 - 17:00 access_time_filled пт : 13:00 - 16:00 access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
Киев, ул. Гайдара, 50Б на карті
Шевченківський м.Вокзальна м.Площа Українських Героїв
Приватний кабінет психолога, психотерапевта Анастасії Сухорукової
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Анастасия Сухорукова — психолог, психотерапевт с медицинским образованием. В частном медицинском кабинете психолога проводятся индивидуальные и семейные консультации, психодиагностика.
access_time_filled вт - сб : 10:00 - 20:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled нд : вихідний
ул. Андрющенко, 4, оф. 3на карті
Шевченківський м.Університет
Територія розвитку Оксани Королович
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Центр «Територія розвитку і освіти Оксани Королович» пропонує послуги психологічного супроводу, індивідуального та сімейного консультування освітні курси для психологів і психотерапевтів, проведення духовних практик, медитацій, ретритів, психологічний аутсорсинг для власників компаній
вул. Дніпровська набережная, 26-Дна карті
Дарницький м.Осокорки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Центр психологічного консультування та травматерапії «Open Doors»
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Центр психологічного консультування та травматерапії дозволяє своїм клієнтам отримати якісні та доступні послуги у сфері психічного здоров'я. Фахівці «Open Doors» допомагають пацієнту пом'якшити наслідки травматичних епізодів у його житті і в подальшому рухатися в бік оптимального благополуччя. Мета центру — наповнити життя людей сенсом, тому команда складається з найбільш кваліфікованих і компетентних консультантів
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Михайла Бойчука, 1а, оф. 11на карті
Печерський м.Звіринецька