Генератор в клініці Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Юніком Медікал – ліцензований медичний центр, який надає широкий спектр медичних послуг в наркології, психіатрії, терапії, кардіології, неврологіі та паліативній допомозі.
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Миколи Голего, 7 Бна карті
Солом'янський м.Шулявська м.Політехнічний інститут
Анонімний медичний центр «Європа» у Києві вже багато років допомагає різним людям у допомозі усунення різних залежностей і психічних порушень, що дає змогу швидко повернутися до нормального ритму життя. У нашій установі створені спеціальні умови для швидкого і результативного одужання від будь-якої залежності. Ми заробили собі хорошу репутацію в Київській області, що свідчить про нашу компетентність у сфері сучасної наркології та медикаментозної терапії. Також у нас надаються послуги лікування наркоманії або алкоголізму в стаціонарі.
Сучасна клініка психіатрії, психотерапії, наркології та психосоматичного здоров’я. Спеціалізується на лікуванні алкогольної, наркотичної та ігрової залежності, депресивних розладів, аутоагресивної поведінки, булімії, психічних і психосоматичних станів. Клініка надає психологічну допомогу, психіатричний супровід, детоксикацію, реабілітацію, фізіотерапевтичні процедури та комплексне лікування із застосуванням сучасних методів терапії. Індивідуальний підхід, конфіденційність та професійна підтримка на кожному етапі одужання.
Клініка надає весь спектр послуг в медичній сфері: консультацію висококваліфікованих лікарів для дорослих і дітей, діагностику на сучасних технологіях, якісну вакцину і багато іншого.
Відділення денного стаціонару з наданням невідкладної допомоги працює цілодобово.
«Медичний центр Святого Пантелеймона +» - багатопрофільний медичний центр для кожного члена сім'ї, який надає повний комплекс лікувальних, діагностичних та лабораторних послуг з акушерства, гінекології, урології, терапії, сімейної медицини, гастроентерології, кардіології, неврології, косметології, реабілітології, психотерапії та інші . Робота кваліфікованих фахівців центру в поєднанні з інноваційним обладнанням спрямована на збереження здоров'я, краси своїх пацієнтів
Клініка SATIMED це сучасний, комфортний медичний центр, який надає послуги досвідчених, психіатрів, лікарів-наркологів, психотерапевтів, гіпнотерапевтів та дитячої психотерапії. Наші висококваліфіковані фахівці мають багаторічний досвід та надають допомогу відповідно до сучасних протоколів та європейських стандартів.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 19:00
Русановская набережная, 16на карті
Дніпровський м.Лівобережна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
У приватному кабінеті нарколога Тимура Ануфрієва надають медичну допомогу при різного роду залежностях використовуючи медикаментозну терапію і психотерапевтичні методи для відновлення здоров'я пацієнтів.
Альфа-МЕД24 - это медицинский центр, что специализируется на лечении таких зависимостей как: алкоголизм, наркомания, игромания, токсикомания, курение.
Помимо устранения разного рода зависимостей в Альфа-МЕД24, так же возможно лечение и реабилитация психических расстройств и заболеваний любой сложности. Медицинский центр работает по графику 24/7, и предоставляет возможность экстренного вызова наркологической помощи на дом
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
Проспект Науки 54Бна карті
Голосіївський м.Деміївська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Наркологічний центр «СВОБОДА» допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів-наркологів. Все проходить суворо анонімно
Наркологічний центр «СВОБОДА» допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів наркологів. Суворо анонімно
Ворзель, вул. Лісова 36на карті
Київська область
вул. Григоренко, 38на карті
Дарницький м.Позняки
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Наркологічний центр «СВОБОДА» в Бортничах допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів-наркологів. Все проходить суворо анонімно
Бортничі, вул. Першого травня, 4на карті
Дарницький
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Наркологический центр «СВОБОДА» поможет Вам и вашей семье справиться с такой болезнью как наркомания и алкоголизм. В центре предоставляют помощь квалифицированные специалисты. Возможен выезд на дом врачей-наркологов. Все проходит строго анонимно
Гора, ул. Счастливая, 44на карті
Київська область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
«Медичний реабілітаційний центр «Аліпій» проводить лікування всіх видів залежностей (алкогольної, наркотичної, комп'ютерної, ігроманії), детоксикацію, зняття абстинентного синдрому (в тому числі і з виїздом додому), лікування супутніх захворювань. У центрі можна отримати консультації таких лікарів, як: психолог, психіатр, нарколог.