У приватному кабінеті нарколога і психіатра лікаря Білоголовського допомагають клієнтам з алко-, нарко- та тютюнозалежністю. Спеціаліст Ігор Володимирович використовує у практиці такі методи боротьби з залежностями, як: «підшивка», «торпедування» та ін. Також, доступна терапія психоемоційних проблем
«МЕД-ХЕЛП +» — сучасний медичний центр, що спеціалізується на оформленні медичних довідок, проведенні медкомісії, видачі медичних сертифікатів, санаторно-курортних карт. У «МЕД-ХЕЛП +» пацієнти отримають консультаційні послуги вузьких фахівців і пройдуть усі необхідні лабораторні аналізи
Приватний медичний центр, який надає допомогу в лікуванні, реабілітації і діагностиці психічних, наркологічних та психологічних розладів. Лікування: наркоманії, алкоголізму, гральної залежності, депресії, неврозів, ОКР, біполярного розладу, шизофренії, тривоги
вул. Княжий Затон, 11на карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
село Гора, вул. Франка, 18на карті
Київська область
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
MedicoMente надає медичну допомогу з лікування наркологічної, гральної та алкогольної залежності. Допомагають вирішити проблеми із залежностями кваліфіковані фахівці
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
Київська обл., Бориспільський р-н, с / з Гнединський, з/о «Калина», вул. Медова 10на карті
Дарницький м.Славутич
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
У приватному кабінеті лікують розлади психіки, депресивні і тривожно-депресивні стани, наркотичну та алкогольну залежність, астенічні і тривожно-депресивні стани після перенесеної коронавірусної хвороби, а також невротичні розлади психосоматичного характеру, порушення поведінки у підлітків у вигляді невротичних і неврозоподібних станів, психосоматичні розлади у жінок в період менопаузи і перед клімактеричні стани.
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 15:00
вул. П. Усенка 8, 4 поверхна карті
Дніпровський м.Чернігівська
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
«Центр лікування та профілактики залежності» — це медичний центр, у якому надають професійну медичну допомогу для пацієнтів за такими напрямками, як: психіатрія; наркологія. Лікарі центру можуть запропонувати такі види послуг, як: психотерапія залежності; тести на наркотичні речовини; детоксикація від алкоголю, наркотиків; кодування (підшивка) від алкоголю, наркотиків та інші послуги
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 17:00
вул. Сулеймана Стальського, 24на карті
Дніпровський м.Дарниця
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 17:00
пр. Леся Курбаса, 2Бна карті
Святошинський м.Житомирська м.Святошин
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
У «Детокс Плюс» ви зможете отримати медичну допомогу за такими напрямками, як: наркологія, психіатрія; психотерапія; реабілітація. Допомогу надають кваліфіковані лікарі. У своїй роботі застосовують сучасні методики лікування
вул. Кирилівська 103, корпус 11, поверх 4на карті
Подільський
КЛІНІКА ПСИХО-СОМАТИЧНОГО ВІДНОВЛЕННЯ
Злагоджена робота колективу клініки «Рена» забезпечить високу якість медичної допомоги пацієнтам, які страждають на синдром залежності або гострі / хронічні психічні розлади
вул. Мазепи 6на карті
Печерський м.Арсенальна
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний медичний кабінет «Тверезість та здоров'я» має історію понад 30 років надання кваліфікованої медичної допомоги за напрямками наркологія та психіатрія. Ми лікуємо алкогольну та тютюнову залежності. А також психічні розлади, такі як неврози, сну розлади, панічні атаки, депресії, посттравматичний стресовий розлад (ПТСР).
Центр спеціалізується на наданні послуг (діагностика, лікування, реабілітація та психологічний супровід) людям з залежностями, психічними розладами і тим, хто потребує психологічної допомоги: консультація, діагностика стану пацієнта; лікування пацієнтів з залежностями ( обрив вживання ПАР, медикаментозна і психологічна допомога весь курс лікування); лікування пацієнтів з психічними розладами (медикаментозна допомога, консультування, корекція на всіх етапах); реабілітація за різними програмами людей з залежностями та з психічними розладами; психологічна допомога та підтримка. Досвідчені і кваліфіковані спеціалісти. Преміальна якість послуг.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 19:00
проспект Лобановського 5Ана карті