Лікар-нарколог, психотерапевт, психіатр вищої категорії, спеціалізується на лікуванні залежностей та психологічних розладів. Доктор Юрій Анатолійович застосовує унікальний метод для лікування алкоголізму, наркоманії, ігроманії, депресії, панічних атак, булімії та інших станів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 771 відгук
Анонім 16 Січень 2025
Все сподобалося, дякую.
Олексій 16 Січень 2025
Лікар дуже приємний, будемо з лікарем і надалі працювати
Олег 08 Січень 2025
Валерія 06 Січень 2025
Прийом сподобався, лікар все гарно розповів
Нікіта 17 Грудень 2024
Спеціаліст дуже кваліфікований, я звернувся до нього по рекомендації близької людини, якому лікар допоміг справитись з алкоголізмом, все пройшло дуже успішно, ця людина не п'є вже приблизно років 9. Я також прочитав книгу лікаря, вона просто чудова, завантажив собі аудіозапис цієї книги. Тому якщо комусь потрібно розв'язати проблему, рекомендую. Я також дуже довго сумнівався, відтягував цей момент як міг, але в результаті все одно довелось звернутись до лікаря. І я дуже задоволений.
Ганна 15 Грудень 2024
Спочатку прочитала книгу "Более чем" Ю.Таратухіна. Зацікавила. Вирішила звернутися до нього як до психотерапевта. Консультація дуже сподобалася. Відчувається високий професійний рівень. Дуже вдячна лікарю. Всім бажаю здоров'я та миру.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Дарʼя 01 Листопад 2024
У мене дуже добрі враження, я навіть ходила на наступний день на повторний прийом. Мені сподобалося як лікар працює, лікар ставив потрібні питання, вів діалог, у мене не було відчуття що я розмовляла сама з собою. Я задоволена прийомом