Лікар Психіатр, Психотерапевт, Сексолог, Сексопатолог Ткачов  Михайло Олександрович на Doc.ua

Відгуки про Ткачов Михайло Олександрович

Лікар другої категорії
Консультація від2000 грн
Лікар-психіатр, сексопатолог, психотерапевт, дитячий психіатр із понад 12-річним досвідом. Працює з депресією, тривогою, ОКР, БАР, розладами особистості й харчової поведінки, РДУГ та РАС у дітей і дорослих, а також із сексуальними дисфункціями (порушення бажання/збудження, еректильні розлади, передчасна еякуляція/аноргазмія, диспареунія/вагінізм). Індивідуально підбирає фармакотерапію та проводить психотерапію (транзактний аналіз, позитивна психотерапія, АСТ, еріксонівський гіпноз, КПТ, ДПТ, юнгіанське консультування, МАК). Діагностика РДУГ: MOXO d-CPT і DIVA 5.0.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 87 відгуків

Олександр 24 Травень 2024
Дарія 11 Травень 2024
Лікар хороший, кваліфікований, приємний в спілкуванні, сеанс пройшов добре
Владислав 09 Травень 2024
Чудово пройшов візит, лікар класний спеціаліст. Мені все дуже сподобалося.
Поліна 09 Травень 2024
Лікар чудовий спеціаліст, допоміг, уважно вислухав, компетентно надав поради. Постійно тепер з лікарем на зв'язку. Все чудово було на цій консультації.
Олександра 08 Травень 2024
Сподобалась професійність лікаря, приємне ставлення, гарне, зрозуміле пояснення, що навіть людина, що не освічена у медицині, усе розуміє. Призначив яку потрібно ще зробити діагностику й сказав про наступні кроки, що маю зробити. В мене виникло відчуття довіри й безпеки. Скоріш за все продовжу з ним працювати й надалі.
Ірина 19 Квітень 2024
Дуже сподобалася консультація, лікар пояснив усе дуже детально. Сподобалося що лікар дотримувався  професійної етики, щодо своїх колег, я дійсно відчула повагу зі сторони лікаря. Загалом консультація пройшла швидко, але обговорили ми все детально, тому я залишилася задоволена даною консультацією.
Єлизавета 17 Квітень 2024
Все сподобалося, проблем не виникло, я задоволена візитом. Дякую.
Катерина 12 Квітень 2024
Мені сподобався візит, лікар кваліфікований спеціаліст. Комфортно було спілкуватися з цим фахівцем.
Анна 10 Квітень 2024
На консультація відчувала себе дуже комфортно, отримала відповіді на свої запитання, планую повторну консультацію згодом. Дякую.
Аріна 05 Квітень 2024
З лікарем спілкувалися онлайн. Перші враження хороші, лікар сподобався. Результат лікування буде через певний термін лікування, лікар гарно все нам пояснив, сподобався темперамент лікаря, його підхід, лікар завжди відкритий до будь-яких питань. Перший прийом сподобався
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 chevron_right

Лікарі поблизу