add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Косметологія Психологія УЗ-діагностика ... ще
Клініка «Профімед» у Києві представляє висококваліфіковані послуги в лікуванні і профілактиці хвороб в урології, акушерстві та гінекології, спеціалізується на УЗ-діагностики, косметології та фітотерапії
Медичний центр «Профімед» у Києві є сучасною вузькоспеціалізовану клініку, у якій будь-який пацієнт може розраховувати на якісну і професійну медичну допомогу в питаннях діагностики, а також лікуванні захворювань по урологічному, гінекологічному профілях, проконсультуватися у лікарів, що працюють в суміжних областях. Особливість клініки «Профімед» у тому, що у них надається комплекс лікувальних заходів, орієнтований на повне одужання усіх пацієнтів.
Правила роботи медичного центру «Профімед»:
довіру з боку лікаря пацієнту, повна конфіденційність;
уважне ставлення при обстеженні і лікуванні;
вибір максимально сприятливих схем і методів лікування, що володіють максимальною ефективністю.
У «ПРОФІМЕД» надають послуги з таким медичним напрямками:
лікування патологій шийки матки (ерозія, дисплазія);
гінекологічна ендокринологія;
косметична ендокринологія;
лікування запалень, що виникають у жіночій репродуктивній сфері;
лікування ендометріозу не гормональними препаратами;
проведення преконцепція анального обстеження;
урологічне:
лікування простатиту в хронічній стадії;
поліпшення потенції, а також показників спермограми;
урологія косметичного напрямку;
ультразвукова діагностика за урологічним профілем;
ультразвукова діагностика, яка проводиться у «ПРОФІМЕД» за гінекологічним, урологічним, гастроентерологічним та хірургічним профілях;
консультування:
психолога;
по фітопрепаратам;
дерматолога.
Обладнання, що використовується у «ПРОФІМЕД»:
апарат Aloka - являє собою ультразвукову систему, що дозволяє проводити дослідження з високою ефективністю.
Перевірені відгуки про клініку
Оксана 20 Лютий 2021
В клинике чисто, тепло, приветливый персонал.
Елена 17 Листопад 2020
клинику оценить не успела. всё стандартно
Вера 08 Січень 2020
Я осталась довольна. Все вовремя и хорошо обслужили.
Яніна 02 Грудень 2019
Враження позитивне, єдине, мені адміністратор не перетелефонувала і не нагадала про візит. Я переплутала дні прийому. До лікаря претензій немає.
Татьяна 06 Березень 2019
Нас все устроило, во время визита нам все понравилось. Мы даже немного опаздывали, но нам пошли на встречу и перенесли немного время приема. Клиника понравилась.