Київ
Офтальмологічний центр «Очі клінік»

Офтальмологічний центр «Очі клінік»

Медичний центр
72відгуки
add_box Офтальмологія ... ще
Медичний центр Ochi Clinic спеціалізується на діагностиці, лікуванні, профілактиці офтальмологічних захворювань. Основним напрямком діяльності офтальмологічного центру являється хірургія ока: лікування катаракти, глаукоми очей, операції при розшарування сітківки ока, органозберігаючі операції при діабетичній ретинопатії, мікрохірургія ока при травмах очей різного походження. Лікарський склад Очі Клінік представлений найкращими експертами в своїй сфері. Лікарі-офтальмологи з багаторічним досвідом роботи, як в медичних центрах України, так і за кордоном, працюють під керівництвом доктора медичних наук, хірурга-офтальмолога вищої категорії - Жмурика Дмитра Васильовича.
access_time_filled пн - пт : 8:30 - 19:00 access_time_filled сб : 8:30 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Митрополита Василя Липківського 16 В, 03035на карті
Солом'янський м.Вокзальна
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Ochi Clinic - офтальмологічний центр європейського рівня

Основним напрямком діяльності офтальмологічного центру являється хірургія ока.

В медичному центрі Ochi Clinic ви можете пройти комплексне діагностичне обстеження зору та отримати терапевтичне і хірургічне лікування наступних патологій та захворювань очей:

• катаракта;
  • глаукома;
  • розшарування сітківки ока;
  • синдром сухого ока;
  • травма ока;
  • вікова макулодистрофія ока;
  • макулярний розрив;
  • діабетична ретинопатія.

Клініка оздоблена сучасним інноваційним діагностичним, терапевтичним та хірургічним обладнанням від провідних виробників високоточної офтальмологічної техніки з США, Німеччини, Японії, Франції, Південної Кореї. Завдяки сучасному оздобленню наші лікарі можуть проводити ефективне лікування надскладних захворювань ока з мінімальним втручанням та пошкодженням тканин.

В МЦ використовуються найбільш прогресивні методи лікування захворювань ока затверджені міжнародними протоколами: медикаментозні, лазерні та хірургічні. Кожному пацієнту лікування підбирається індивідуально в залежності від ступеню та характеру захворювання.

Методи лікування:

• сучасна комбінована система для хірургії Stellaris Elite дозволяє провести хірургічне лікування катаракти без розрізів і швів;
  • всі операції проходять під контролем офтальмологічного мікроскопа OCT 4 ZEISS OPMI LUMERA 700, який допомагає чітко візуалізувати кожну операцію, та забезпечує детальний огляд переднього та заднього відрізка ока;
  • лазерна платформа для лікування катаракти та глаукоми дозволяє виконувати селективну лазерну трабекулопластику (SLT), оперативне втручання без теплових ушкоджень та руйнування тканин;
  • лазерна фотокоагуляція сітківки, яка використовується для лікування різних новоутворень на сітківці, дозволяє проводити операції в амбулаторних умовах максимально швидко та комфортно для пацієнтів.

Медичний центр є клінічною базою кафедри офтальмології Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика, що дає можливість постійно навчатися і вдосконалюватися нашій команді лікарів, а також розширювати команду талановитими лікарями.

Команда медичного центру та його оздоблення забезпечують комфортні умови перебування в Центрі та сервіс європейського рівня. Крім зручних діагностичних кабінетів, у нас є операційний блок, блок інтенсивної терапії та комфортні палати стаціонару для перебування пацієнтів після операцій. В Центрі працює трьохзональна система вентиляції та фільтрації повітря з HEPA-фільтрами, що дозволяє підтримувати стерильність та чистоту повітря.

Медичний офтальмологічний центр Ochi Clinic розташований в центрі Києва поруч зі станцією метро «Вокзальна», віддаленістю в 7 хвилин пішої прогулянки зі сторони «Південного вокзалу»

Перевірені відгуки про клініку
Анастасія 02 Квітень 2025
Прекрасний сервіс, чудове обслуговування, у клініці досить акуратно та чисто, персонал добре працює. Лікар, Козій Андрій Андрійович, надав повну консультацію, повністю зорієнтував по оптиці і подальшому підбору окулярів, все сподобалося
Сергій 25 Березень 2025
Дуже сподобалася клініка.
Галина 17 Лютий 2025
Влаштувало обслуговування, дякую.
Надія 21 Січень 2025
Я задоволена прийомом, уважно мене вислухали, проконсультували, все пояснили, відповіли на всі мої запитання, надали рекомендації, дякую.
Ігнат 15 Листопад 2024
В клініці дуже кваліфіковані лікарі, сучасне обладнання вищої категорії. Дуже сподобалася консультація, нічого зайвого, все по справі, дитині було комфортно, позитивний настрій був у дитини, дитина йшла на контакт з лікарями. Ми отримали кваліфіковану консультацію, нам призначили лікування, ми задоволені