add_box Алергологія Гастроентерологія Гінекологія Імунологія Кардіологія Косметологія ... ще
«Медікал Град» - сучасний широкопрофільний медичний центр, головною цінністю якого є здоров'я пацієнта. Висококваліфіковані фахівці надають своєчасну допомогу в наступних напрямках: сімейна медицина, урологія, гастроентерологія, неврологія, гінекологія, кардіологія, мануальна терапія і ін. Медичний центр має Вищу акредитаційну категорію. Відповідає вимогам ДСТУ EN ISO 9001:2018 "Системи управління якістю". Також в медичному центрі веде прийом сімейний лікар, з яким можна заключити декларацію.
Медичний центр «Медікал Град» надає широкий спектр діагностичної та консультативної допомоги для дорослих. Персонал клініки - лікарі з великим запасом знань та практичним досвідом роботи за своїм профілем, які застосовують індивідуальний підхід до вирішення проблеми кожного пацієнта, призначаючи тільки потрібні аналізи і обстеження.
Переваги медичного центру «Медікал Град»:
мамолога
уролога
Перевірені відгуки про клініку
Ірина 26 Травень 2025
Візит пройшов чудово, все дійсно було добре. Дуже все сподобалося.
Валентина 20 Травень 2025
Виходить прийшла у цю клініку на діагностику УЗД серця, але мене почали розпитувати мій зріст та вагу. Цього я звичайно не знала, розумію можливо це потрібно було для приспособ різних, але такі уточнення мене здивували й обладнання саме у клініці не дуже хорошої якості. За те дуже сподобалася дівчина адміністратор, дійсно доброзичлива, відповідальна, професійна людина.
Богдан 07 Квітень 2025
Був в цій клініці на прийомі в лікаря, в цілому все сподобалось, спеціаліст був чудовий, до нього зауважень не маю. Але хотілось б зазначити, що меблі, було б доцільно замінити.
Андріана 27 Березень 2025
Хороша клініка, дуже сподобалося те що у клініці чітко пояснюють, як можна знайти дану клініку. Добре пройшов візит.