Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Клініка естетичної медицини «BG LAB»

Клініка
Дерматологія, Косметологія, Подологія, Психологія, Психотерапія, Трихологія ще
  • Пн-Нд: 9:00-20:00

вул. Пушкінська, 20 А. На карті

Шевченківський , м.Університет, м.Театральна, м.Хрещатик, м.Золоті ворота, м.Площа Льва Толстого, м.Площа Незалежності

Рейтинг клініки
5.0

К-сть відгуків

98

Рейтинг клініки розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

    Клиника сама по себе хорошая, но пришлось целых полчаса ждать приём

    Игорь, 14.10.2019

    Рекомендую

    Красивая и чистая клиника. Было приятно находиться на приеме. Рекомендую!

    Дария, 14.10.2019

    Рекомендую

    Умови очікування прийому, були комфортними. Знайти клініку, легко. Вона, знаходиться в пішій доступності від метро.

    Мария, 12.07.2019

    Я недоволен работой человека который на кассе сидел.

    Дмитрий, 11.12.2018

    Рекомендую

    Все хорошо, все отлично, мне все понравилось.

    Лена, 30.10.2018

    Рекомендую

    Отличная работа доктора, все профессионально. Я доволен. Спасибо.

    Владислав, 27.09.2018

    Рекомендую

    Крутая и красивая клиника. Очень чисто и приятно внутри.

    Дарья, 05.08.2018

    Атмосфера в клініці дуже приємна. Все сподобалось.

    София, 13.12.2017

    Очень приятное обслуживание, хороший коллектив, все чисто, стерильно, мне все понравилось. И цены абсолютно вменяемые.

    Наталья, 13.10.2017

    Отличная клиника, и специалисты, и главврач. Мы там проходим лечение и все очень хорошо. Мы довольны, что попали в такие руки.

    Дина, 22.06.2017

    Не работал терминал, я изначально шел с целью расплатиться через терминал, мне пришлось платить наличкой. В принципе, визуально клиника нормально выглядит.

    Александр, 10.04.2017

    Внимательные и культурные девочки на рецепции.

    Юлия, 03.04.2017
Чому Ви не можете залишити відгук?
Відгуки на сайті можуть залишати тільки пацієнти, що побували на прийомі у лікаря. Це виключає публікацію замовних і неправдивих відгуків. Ми збираємо відгуки шляхом обдзвону реальних пацієнтів, які відвідали лікаря, записавшись через наш сервіс.