Приватні лікарі Житомира

Житомир, вулиця В'ячеслава Чорновола, 4
Володимир Миколайович спеціалізується на веденні хворих кардіологічного профілю. Проводить функціональну діагностику, терапію ішемічної хвороби серця, порушень серцевого ритму і провідності, інших хвороб серцево-судинної системи.
Грищук Олена Юріївна
Житомир, пл. Путятинська, 2
УЗД-фахівець, проводить метросальпінгоскопію, фолікулометрію, доплерографію, УЗД акушерське, молочних залоз, щитовидної залози, нирок, сечового міхура та ін. Має великий досвід роботи по УЗД в гінекологічному напрямку.
Київ, просп. Леоніда Каденюка, 17-В
Київ, вул. Джона Маккейна, 7-Б
Житомир, вул. Київська, 84
Лікар спеціалізується на подології. Проводить медичний апаратний педикюр, встановлення корекційної системи (скоби), протезування нігтів, видалення мозолів і бородавок, комп'ютерну діагностику стопи. Лікує тріщини на стопі, врослий ніготь, мозолі, бородавки
Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, загальній гінекології, прегравідарній підготовці та лікуванні безпліддя. Має досвід роботи, а також була фахівцем передачі «Рубрика здоров'я» на СК-1.
Наталія Володимирівна займається патогістологічним дослідженням. Діагностикою новоутворень шкіри, видаленням доброякісних новоутворень. Проводить лікування захворювань шкіри та її придатків (волосся, нігтів, сальних і потових залоз). Лікар-патоморфолог
Доктор лікує: запальні захворювання органів малого тазу, гіперпролактинемію, порушення менструального циклу, ендометріоз та інші захворювання.
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить лікування карієсу і його ускладнень, естетичну реставрацію зубів, реставрацію зруйнованих зубів за допомогою штифтів, професійну гігієну порожнини рота
Надає консультативну, діагностичну і терапевтичну допомогу пацієнтам із захворюваннями сечостатевої системи, а також статевої системи у чоловіків. Лікар використовує сучасні методи лікування захворювань, що передаються статевим шляхом, а також запалення і інфекцій статевих органів.
Житомир, вул. Київська, 77 (ТРЦ «Глобал UA»)
Інна Євгенівна спеціалізується на оптометрії, контактному коригуванні зору, в роботі вона використовує сучасні методики діагностування проблем зору. Лікар Волинець займається підбором лінз, контактних (м'яких) лінз.
Стоматолог, володіє техніками механічної обробки кореневих каналів, пломбування, всіма видами місцевого знеболювання, займається лікуванням карієсу, його ускладнень. До кожного пацієнта знаходить індивідуальний підхід, тим самим допомагаючи уникнути стресу від відвідування лікаря.