Лікар проктолог, онкохірург, мамолог вищої категорії. Проводить лікування хвороб з проктологічного профілю: анальна тріщина, геморой, ректовагінальний свищ, парапроктит, поліп кишечника, коліт і ін.
Лікар спеціалізується на гінекології. Проводить консультативний прийом, огляд, радіохвильове лікування гінекологічних захворювань, видалення кондилом, видалення поліпів, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: ерозія шийки матки, дисплазія шийки матки, кандидоз
Галина Михайлівна проводить терапію і корекцію дефектів прикусу, зубного ряду. Займається постановкою брекет-систем. В роботі використовує сучасні знімні і незнімні ортодонтичні апарати.
Акушер-гінеколог, має вищу категорію, фахівець в області проведення біопсії шийки матки, аспіраційної біопсії ендометрія, гістеросонографії з визначенням прохідності маткових туб, поліпектомія цервікального каналу, радіохвильової деструкції шийки матки.
Пластичний хірург, грамотний і чуйний фахівець. Постійно опановує професійними нововведеннями, підвищує рівень теоретичних знань. Відкритий для обговорення індивідуальних особливостей зовнішності з точки зору здоров'я і самооцінки пацієнта.
Тетяна Федорівна має більше 20 років досвіду лікування пацієнтів неврологічного профілю. Лікар спеціалізується на наданні кваліфікованої допомоги в корекції постінсультних явищ, наслідків травм, захворювань периферичної нервової системи.