Приватні лікарі Житомира

Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Вища кваліфікаційна категорія. Головна спеціалізація: Лікування та діагностика дегенеративно - дистрофічних захворювань суглобів. Ведення травматологічних хворих: повільно консолідуючі переломи, незрощені і не вірно зрощені переломи, розтягнення та розриви зв'язок, удари, вивихи; лікування п'яткових шпор, епікондиліт, деформацій кінцівок, проведення трансдермальних пункцій втручань під візуальним контролем.
Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Має вищу кваліфікаційну категорію зі спеціальності дерматовенерологія. Головна спеціалізація: Діагностика, лікування та профілактика дерматовенерологічних захворювань, дитяча подологія та дерматологія. Дерматоскопія новоутворень шкіри та додатків шкіри, видалення новоутворень, шейв – біопсія, лазерне лікування (видалення пігментацій, татуювань). Атопічний синдром, псоріаз, екземи, дерматити, оніхомікози, акне, вульгарні та підошвенні бородавки, мозолі та змозолілості, оніходистрофії, доброякісні та злоякісні новоутворення шкіри, хірургічна дерматологія.
Житомир, вул. Хлібна, 18
Лікар спеціалізується на дерматології, трихології, косметології. Проводить консультативний прийом, огляд, дерматоскопію, видалення доброякісних кератом, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: акне, грибок, псоріаз, розацеа, екзема, себорея, фотодерматоз, вітіліго
Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Лікар невропатолог першої категорії. Спеціалізується на медикаментозному та фізіотерапевтичному лікуванні неврологічних та вертебрологічних захворювань.
Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Лікар має навички мультитейпінгу, мануальної терапії, постізометричної релаксації. У своїй практиці широко використовує TR-терапію (спрямована контактна діатермія). Є фахівцем зі спортивної травми і спортивної медицини
Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Вища кваліфікаційна категорія. Головна спеціалізація: Ревматична хвороба серця, захворювання суглобів (артрози, артрити, подагра, остеопороз), хребта (хвороба Бехтєрєва, спондиліт), системні захворювання сполучної тканини (системний червоний вовчак, склеродермія), васкуліт.
Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Лікар вищої кваліфікаційної категорії. Головна спеціалізація: лікування захворювань шкіри, її придатків, підшкірно-жирової клітковини; діагностика новоутворень шкіри, підшкірно-жирової клітковини; дерматоскопія новоутворень шкіри; косметологічні процедури.
Тетяна Павлівна займається діагностикою, профілактикою та лікуванням широкого спектру гінекологічних порушень, включаючи інфекційні захворювання, порушення гормонального фону, запальні процеси, жіноче безпліддя.
Житомир, вул. М.Грушевського, 31
Галина Михайлівна проводить терапію і корекцію дефектів прикусу, зубного ряду. Займається постановкою брекет-систем. В роботі використовує сучасні знімні і незнімні ортодонтичні апарати.
Житомир, вул. Леха Качинського, 4
Лікар акушер-гінеколог, лікує запальні, гормональні та інфекційні хвороби жіночих статевих органів, спостерігає вагітність, займається діагностикою патологій шийки матки. Спеціалізується на веденні фізіологічної, багатоплідної і ускладненої вагітності, прийнятті пологів та догляду в післяпологовому періоді.