Приватні лікарі Житомира

Житомир, вулиця В'ячеслава Чорновола, 4
Тетяна Федорівна має більше 20 років досвіду лікування пацієнтів неврологічного профілю. Лікар спеціалізується на наданні кваліфікованої допомоги в корекції постінсультних явищ, наслідків травм, захворювань периферичної нервової системи.
Висококваліфікований фахівець з питань діагностики та лікування дерматовенерологічних захворювань. Володимир Федорович проводить ретельну профілактику венеричних порушень, а також гострих, хронічних, алергічних та інфекційних патологій шкіри, використовуючи сучасні лікувальні методи.
Житомир, вул. Леха Качинського, 4
Лікар спеціалізується на кардіології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології кардіологічного профілю. Постійно удосконалює свої навички кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Житомир, ул. Чудновская, 102
Житомир, вул. Леха Качинського, 4
Лікар УЗ-діагностики, проводить УЗД передміхурової залози, лімфовузлів, органів черевної порожнини, нирок, колінних суглобів, мошонки, очей, черевного відділу аорти.
Житомир, вул. Небесної Сотні, 29
Офтальмолог, провідний напрямок в роботі - лазерна фотокоагуляція сітківки, ретинальний експерт. Проводить лікування наступних патологій: розриви і дегенерації сітківки, діабетичні ретинопатії, макулодистрофії, хоріоретиніти і т.п. Працює на апараті - лазер PASCAL STREAMLINE, TOPCON - Японія. Виконує УЗД діагностування, оптичну когерентну томографію.
Житомир, вул. Любарська 4
Житомир, вул. Михайла Грушевського, 5в
Напрямки роботи: діагностика та лікування захворювань шкіри у дорослих та дітей, дерматоскопія, видалення доброякісних новоутворень шкіри. Ін'єкційна косметологія:мезотерапія, плазмотерапія, біоревіталізація, контурна пластика; апаратна косметологія, хірургічна дерматологія.
Дерматовенеролог, андролог, лікує хвороби чоловічих статевих органів, шкіри, безпліддя у чоловіків, сексуальні порушення. Проводить видалення утворень на шкірі і на зовнішніх статевих органах методом радіохвильової терапії. Має вищу категорію.
Лікар спеціалізується на неврології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології неврологічного профілю, як: невралгія, неврит зорового і лицьового нерва, мігрень, запаморочення
Житомир, вул. Небесної Сотні, 29
Офтальмолог, має першу категорію, займається проведенням УЗД діагностики, оптичної когерентної томографії, гоніоскопії кута передньої камери, парабульбарних ін'єкцій. Проводить підбір м'яких контактних лінз і складних астигматичних окулярів.
Зоя Володимирівна займається діагностикою та лікуванні офтальмологічних захворювань і патологій у дітей. Проводить периметрію, рефракцію, діагностику зору, підбір окулярів, тренування резервів акомодації і конвергенції