Житомир

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Шут Ігор Володимирович на Doc.ua
4.0
Стоматолог-терапевт, професійні навички якого виглядають наступним чином: лікування кореневих каналів, каріозних і не каріозних зубів, а також естетична стоматологія (чистка, відбілювання, скейлінг). Проводить терапію карієсу, гінгівіту, пульпіту, зубного каменю, пародонтиту, стоматиту та ін.
Лікар Офтальмолог Ямнюк Світлана Павлівна на Doc.ua
Світлана Павлівна лікар офтальмолог вищої категорії. Проводить консультативно-діагностичні прийоми і передопераційну підготовку пацієнтів з катарактою, глаукомою, витреоретинальной патологією. Регулярно бере участь в регіональних, зарубіжних, міжнародних конференціях, конгресах і тренінгах.
Лікар Стоматолог Миронов Олександр Іванович на Doc.ua
Стоматолог-ортопед, має вищу категорію, фахівець в області протезування (бюгельні і нейлонові протези). Займається лікуванням при повній і частковій відсутності зубів.
Лікар Стоматолог-ортопед Мутило Петро Васильович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортопедичній стоматології. Проводить всі види часткового і повного протезування, встановлює коронку (сталеву, литу, пластмасову, металопластмасову, металокерамічну), протези (пластмасові, бюгельні, з нейлону)
Лікар Стоматолог-ортопед Сокуренко Юрій Григорович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортопедичній стоматології. Проводить всі види часткового і повного протезування, встановлює коронку (металеву, литу, пластмасову, металопластмасову, металокерамічну, а також встановлює протез (пластмасовий, бюгельний, з нейлону)
Лікар Невролог Войналович Тетяна Василівна на Doc.ua
Лікар Мамолог, Хірург Мартинюк  Тетяна  Миколаївна на Doc.ua
Тетяна Миколаївна - лікар хірург–мамолог вищої категорії. Спеціалізується на клінічній діагностиці та лікуванні дисгормональних станів молочних залоз. Тетяна Миколаївна лікує запальні захворювання молочних залоз (мастит, лактостаз, фурункул, запальний інфільтрат, бешиха), травматичні ушкодження (забій,гематома), фіброзно-кістозні зміни молочних залоз, виділення із сосків, гінекомастію, тощо.
Лікар Стоматолог Ігнатюк Наталія Іванівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить лікування карієсу і його ускладнень, естетичну реставрацію зубів, реставрацію зруйнованих зубів за допомогою штифтів, професійну гігієну порожнини рота
Лікар Уролог Храпчук Юрій Вікторович на Doc.ua
Юрій Вікторович проводить лікування захворювань, що виникають в сечостатевій системі. Здійснює терапію простатиту, запалень передміхурової залози, сечового міхура, сечовипускального каналу, нирок, а також сечокам'яної хвороби у жінок, чоловіків.
Лікар Дерматовенеролог Климчук Ераст Вікторович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Дерматовенеролог, має вищу категорію, доктор медичних наук, лікує захворювання шкіри (псоріаз, екзему, коросту, дерматит), венеричні хвороби: сифіліс, гонорею, трихомоніаз, уреаплазмоз, мікоплазмоз.