Житомир

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Мамолог, Хірург Мартинюк  Тетяна  Миколаївна на Doc.ua
Тетяна Миколаївна - лікар хірург–мамолог вищої категорії. Спеціалізується на клінічній діагностиці та лікуванні дисгормональних станів молочних залоз. Тетяна Миколаївна лікує запальні захворювання молочних залоз (мастит, лактостаз, фурункул, запальний інфільтрат, бешиха), травматичні ушкодження (забій,гематома), фіброзно-кістозні зміни молочних залоз, виділення із сосків, гінекомастію, тощо.
Лікар Стоматолог-ортопед Сокуренко Юрій Григорович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортопедичній стоматології. Проводить всі види часткового і повного протезування, встановлює коронку (металеву, литу, пластмасову, металопластмасову, металокерамічну, а також встановлює протез (пластмасовий, бюгельний, з нейлону)
Лікар Дієтолог, Сімейний лікар Терещук Наталия Георгиевна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Ігнатюк Наталія Іванівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить лікування карієсу і його ускладнень, естетичну реставрацію зубів, реставрацію зруйнованих зубів за допомогою штифтів, професійну гігієну порожнини рота
Лікар Уролог Храпчук Юрій Вікторович на Doc.ua
Юрій Вікторович проводить лікування захворювань, що виникають в сечостатевій системі. Здійснює терапію простатиту, запалень передміхурової залози, сечового міхура, сечовипускального каналу, нирок, а також сечокам'яної хвороби у жінок, чоловіків.
Лікар Дерматовенеролог Климчук Ераст Вікторович на Doc.ua
Доктор медичних наук
Дерматовенеролог, має вищу категорію, доктор медичних наук, лікує захворювання шкіри (псоріаз, екзему, коросту, дерматит), венеричні хвороби: сифіліс, гонорею, трихомоніаз, уреаплазмоз, мікоплазмоз.
Лікар Стоматолог-ортопед Кабін Валерій Мирославович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортопедичній стоматології. Проводить всі види часткового і повного протезування, встановлює коронку (сталеву, литу, пластмасову, металопластмасову, металокерамічну), протези (пластмасові, бюгельні, з нейлону)
Лікар Стоматолог Самчук Тетяна Юріївна на Doc.ua
Лікар Офтальмолог Шульган Вікторія  Михайлівна на Doc.ua
Вікторія Михайлівна лікар офтальмолог першої категорії, ординатор. Проводить УЗД очей, ОКТ (оптичної когерентної томографії ока) і його аналіз, комп'ютерну сфероперіметрію та аналіз.
Лікар УЗД-фахівець Мороз Наталія Іванівна на Doc.ua
Лікар ультразвукової діагностики. Пріоритетні напрямки діяльності: ультразвукова діагностика органів малого тазу, ультразвукова діагностика гінекологічних захворювань, ультразвукова діагностика вагітності всіх термінів, в тому числі скринінгові терміни, фолікулометрія, ультразвукова діагностика внутрішньоутробного стану плода (доплерометрія) та ін.